reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze podejście do in vitro. Kto zaczyna?

Estrogeny? Nic lekarz nie wspomniał. Tobie zalecili brać?
To ja w poniedziałek napiszę wiadomość do lekarza z kliniki i zapytam.
Ja sama napisałam do mojego z kliniki (mimo,że od 8 TC nie jestem ich pacjentka), bo bardzo boję się zrostów. Napisał o estrofemie (3*1 przez 21 dni), następnie przez 10 dni (2*1) duphaston.
Pytam o to na forum, bo zdążyłam się zorientować,że to raczej nie jest praktykowane.

reklama
Mam do was trochę inne pytanie
Ostatnio zauważyłam z lewej strony miejsc intymnych przy wargach sromowych białe plamy , przypominające takie coś jak plamy bielactwa, na które nie choruję
To mnie nie boli i nie swędzi
Wiem że muszę się do lekarza wybrać
Jak nie urok to s.....

Ostatnio zauważyłam z lewej strony miejsc intymnych przy wargach sromowych białe plamy , przypominające takie coś jak plamy bielactwa, na które nie choruję
Jak nie urok to s.....
Nie mam pojęcia co to może być, ale lekarz to najlepszy pomysł. Daj znać co wyszło. ✊

Jak nie urok to s.....
Też nigdy czegoś takiego nie miałam. Ciekawe co lekarz powie.

reklama
Myslalam dzis o Tobie😌juz anty odstawione?

Tak samo jak poprzednio 13;35☺️
Bete zrobie 6 dni pozniej jak wtedy🌸
A jak sie nie uda to robie przerwe do nowego roku
po transferze idźcie na te frytki do maczka 😁 będę trzymać kciuki mocno mocno mocno

Jeszcze nie odstawione, ale już mnie tak cycki bolą i migreny męczą, że mam nadzieję, że jutro na wizycie mi lekarz powie, że mogę odstawić 🙈

Do góry