Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nie wiem jak w 60 stopniach z nadrukami itp bo piorę od początku w 40 i to kolorowe z białymi i nigdy nic się nie zafarbowało. Co do ilości prania to razem z ubrankami synka piorę swoje i partnera ubrania z którymi synek ma bezpośredni kontakt, więc zawsze mam wystarczającą ilość prania.Dziewczyny a jak macie np bodziaki czy pajace białe z kolorowymi aplikacjami to one nie zafarbują jeśli je wrzucę na 60 stopni? Dać do prania chusteczkę wyłapującą kolory? Jestem w ciąży i niedługo czeka mnie pranie wszystkiego i nie wiem... Mam dużo różnokolorowych ubranek i trudno z tego uzbierać kilka prań. A jak za mało wrzucę do pralki to mi nie chce wywirować bo chyba myśli że jest pusta..
Pralam wszystko w 40 stopniach w plynie do delikatnych rzeczy, pozniej wszystko prasowalamHej w ilu stopniach pralyscie ubranka czy mimo że na metce jest 40stop jak nastawie 60 tak jak jest zalecane nie skurczą się?
Ja mam ciuszki z pepco itp i piore je w 60 st inaczej nie puszczaja plamy z soczkuHej w ilu stopniach pralyscie ubranka czy mimo że na metce jest 40stop jak nastawie 60 tak jak jest zalecane nie skurczą się?
Segreguj dziecięce ubrania do prania, jak swojeDziewczyny a jak macie np bodziaki czy pajace białe z kolorowymi aplikacjami to one nie zafarbują jeśli je wrzucę na 60 stopni? Dać do prania chusteczkę wyłapującą kolory? Jestem w ciąży i niedługo czeka mnie pranie wszystkiego i nie wiem... Mam dużo różnokolorowych ubranek i trudno z tego uzbierać kilka prań. A jak za mało wrzucę do pralki to mi nie chce wywirować bo chyba myśli że jest pusta..