jasani
Fanka BB :)
Jeżeli jest to bawełna to nic się nie zmniejszy.Też suszenie w pralce może też ciuszki zmniejszyćale to chyba zależy od firmy ubranek
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jeżeli jest to bawełna to nic się nie zmniejszy.Też suszenie w pralce może też ciuszki zmniejszyćale to chyba zależy od firmy ubranek
![]()
I od suszarki.Też suszenie w pralce może też ciuszki zmniejszyćale to chyba zależy od firmy ubranek
![]()
A czy prać organizery z Ikei? Czy nie przesadzać? ;D
Nie przesadzajA czy prać organizery z Ikei? Czy nie przesadzać? ;D
Przy pierwszej córce prasowałam do roczku przy drugiej tylko pierwsze miesiące, potem dałam spokój bo nie madążalalm tak córka moczyła i ulewała, drugi powód to że po prostu brakowało czasu...Dobry wieczór,
za dwa tygodnie czeka mnie pierwsze pranie ciuszków i artykułów dla małego.
O ile pranie nie jest problemem, nienawidzę prasować, nawet takich małych ciuszków..
Myślicie, że wysuszenie w suszarce bębnowej wystarczy?
Czy niestety prasowanie mnie nie ominie i tak samo przez kilka pierwszych miesięcy po urodzeniu?
Miłego weekendu!
Pranie obowiązkowo. Niestety pranie w zwykłym proszku czy płynie dla dzieci i to w niskiej temp nie pozwala zabić pleśni, grzybów, bakterii czy wirusów. Możesz spróbować dodać specjalnego płynu dezyfekujacego do prania, ale nie wiem co na taki płyn skóra noworodka. Ja w przyszłym miesiącu odpalam pranie i stację parową. Wszystkie moje kolezanki to robiły. Prasowanie nie jest moim hobby, ale wolę to niż później jakieś alergie i inne problemy skórne.