Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Łożysko na przedniej ścianie. Pierwsza ciąża. Ze powinnam do 22 poczuc dlatego troche mnie to martwi.Hej a co mówił Twój lekarz rozmawiałaś z nim? Wiem ze to zależy gdzie umiejscowione jest łożysko czy na tylnej czy przedniej ścianie macicy. Wpływ ma Twoja budowa ciała to gdzie jest dzidzius itp. To bardzo indywidualna sprawa
Jesli lozysko jest na przedniej scianie to amortyzuje jak poduszka kazdy ruch dzieciatka dlatego mozesz go jeszcze nie czuc, do tego jest malenkie , ma mnostwo miejsca wiec musisz uzbroic sie w cierpliwosc. Jesli na badabiach wszystko wporzadku to spokojnie czekaj na ten pierwszy kopniakŁożysko na przedniej ścianie. Pierwsza ciąża. Ze powinnam do 22 poczuc dlatego troche mnie to martwi.
Pewnie czujesz tylko jeszcze nie wiesz , że to toŁożysko na przedniej ścianie. Pierwsza ciąża. Ze powinnam do 22 poczuc dlatego troche mnie to martwi.