megson1996
Fanka BB :)
Dziewczyny czy dziecko w 24 tc może mieć różną aktywność ruchową? Tzn jednego dnia pół dnia czuć ruchy, a kolejnego np. wieczorem tylko ?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nic mnie nie niepokoi, tylko zastanawia bardziej, np. czy z tygodnia na tydzień te ruchy są częstsze i aktywniejsze, bo tak naprawdę od 24 tc zaczęłam więcej ruchów np. przez dwa dni odczuwać.Ja tak miałam, ale jeśli coś cię niepokoi, to poszłabym do lekarza upewnić się, że wszystko jest w porządku
U mnie to było bardzo różnie, raz mała była bardzo aktywna, a drugiego dnia prawie się nie ruszała, czym przyprawiała mnie o zawałNic mnie nie niepokoi, tylko zastanawia bardziej, np. czy z tygodnia na tydzień te ruchy są częstsze i aktywniejsze, bo tak naprawdę od 24 tc zaczęłam więcej ruchów np. przez dwa dni odczuwać.