reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze urodzinki... I kolejne rowniez! :)

reklama
Kochana ja w ferworze zadań...
Menu na dzisiaj:) Wczoraj zamarynowałam mięska:)
żeberka w marynacie z joguru, czerwonej ostre papryki , imbiru , kolendy , cytrynki , czosnku na grillka wrzucę
boczuś w marynacie ostrej z czosnkiem niedzwiedzim i z tego boczku zrobię szaszłyczki i kotleciki na grilka
szaszłyczki będą z ananasem i czerwoną papryką
roladki ze schabu z farszem pieczarkowo - serowym z pietruszką:)
sałatka wiosenna z nowalijek - sałata , liście botwiny , mięta , rozmaryn , bazylia , pomidorki ,rzodkiewka polane wszystko sosem miodowo- ostrym winegret
sałatka ziemniaczana z boczkiem i szczypiorkiem
sałata rzymska - nie mam pojęcia z czym:p
Do mięska Dipy - czosnkowy i swierzutki zielony z kolendrą , mietą i cytrynką
Bagietki z grilla z masłem ziołowy( rozmaryn i czosnek i majeranek)

Kochana ja w ferworze zadań...
Menu na dzisiaj:) Wczoraj zamarynowałam mięska:)
żeberka w marynacie z joguru, czerwonej ostre papryki , imbiru , kolendy , cytrynki , czosnku na grillka wrzucę
boczuś w marynacie ostrej z czosnkiem niedzwiedzim i z tego boczku zrobię szaszłyczki i kotleciki na grilka
szaszłyczki będą z ananasem i czerwoną papryką
roladki ze schabu z farszem pieczarkowo - serowym z pietruszką:)
sałatka wiosenna z nowalijek - sałata , liście botwiny , mięta , rozmaryn , bazylia , pomidorki ,rzodkiewka polane wszystko sosem miodowo- ostrym winegret
sałatka ziemniaczana z boczkiem i szczypiorkiem
sałata rzymska - nie mam pojęcia z czym:p
Do mięska Dipy - czosnkowy i swierzutki zielony z kolendrą , mietą i cytrynką
Bagietki z grilla z masłem ziołowy( rozmaryn i czosnek i majeranek)
A pozniej sie moj maz dziwi ze ekran taki jakis zasliniony i umazany :-):-D:-D Udanej imprezki kochani, czekamy na jakies zdjecia :))

Witam.Przede mna tez urodzinki ,tylko ze u mnie mnostwo ludzi bedzie(samych dzieci do 7 lat 37 sztuk).A impreze planuje juz od stycznia:-D. Dobrym rozwiazaniem przy takiej duzej grupie dzieci jest claun,magia, robienie zwierzatek z balonow i takie tam.Dzieci sa zajete przez dwie trzy godziny , a rodzice w tym czasie moga spokojnie(majac oko na pociechy) porozmawiac czy usiasc.
A z przepisu na tort truskawkowy skorzystam chetnie tylko ze zrobie w blaszce prostokatnej , a torcik bedzie z przepisu Wielkie Żarcie - Przepis - Bomba owocowa Alll . W srodek wsadze lalke w typie barbi (do polowy) a ciasto przykryje kremem w kolorze rozowym (widzialam na jednym zdjeciu).Tylko problem ze swieczka.Chyba ja przykleje do raczki lalki.No i umiemy dmuchac swieczke , chociaz nadal nie chodzimy.:-D

PERFECTA STO LAT DLA JASIA

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

Ostatnia edycja:
Witam.Przede mna tez urodzinki ,tylko ze u mnie mnostwo ludzi bedzie(samych dzieci do 7 lat 37 sztuk).A impreze planuje juz od stycznia:-D. Dobrym rozwiazaniem przy takiej duzej grupie dzieci jest claun,magia, robienie zwierzatek z balonow i takie tam.Dzieci sa zajete przez dwie trzy godziny , a rodzice w tym czasie moga spokojnie(majac oko na pociechy) porozmawiac czy usiasc.
A z przepisu na tort truskawkowy skorzystam chetnie tylko ze zrobie w blaszce prostokatnej , a torcik bedzie z przepisu Wielkie Żarcie - Przepis - Bomba owocowa Alll . W srodek wsadze lalke w typie barbi (do polowy) a ciasto przykryje kremem w kolorze rozowym (widzialam na jednym zdjeciu).Tylko problem ze swieczka.Chyba ja przykleje do raczki lalki.No i umiemy dmuchac swieczke , chociaz nadal nie chodzimy.:-D

PERFECTA STO LAT DLA JASIA

Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.

Super ten torcik!!!A jaka laleczke dasz??

reklama
Do góry