O mamo jakie cudo!!!!!!!!
Jak go zrobiłaś??
KUPIŁAM SILIKONOWĄ FOREMKĘ O KSZTAŁCIE POCIĄGU
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O mamo jakie cudo!!!!!!!!
Jak go zrobiłaś??
KUPIŁAM SILIKONOWĄ FOREMKĘ O KSZTAŁCIE POCIĄGUDLA wIKTORII MAM KWIATKA
![]()
A pozniej sie moj maz dziwi ze ekran taki jakis zasliniony i umazany :-)Kochana ja w ferworze zadań...
Menu na dzisiajWczoraj zamarynowałam mięska
żeberka w marynacie z joguru, czerwonej ostre papryki , imbiru , kolendy , cytrynki , czosnku na grillka wrzucę
boczuś w marynacie ostrej z czosnkiem niedzwiedzim i z tego boczku zrobię szaszłyczki i kotleciki na grilka
szaszłyczki będą z ananasem i czerwoną papryką
roladki ze schabu z farszem pieczarkowo - serowym z pietruszką
sałatka wiosenna z nowalijek - sałata , liście botwiny , mięta , rozmaryn , bazylia , pomidorki ,rzodkiewka polane wszystko sosem miodowo- ostrym winegret
sałatka ziemniaczana z boczkiem i szczypiorkiem
sałata rzymska - nie mam pojęcia z czym
Do mięska Dipy - czosnkowy i swierzutki zielony z kolendrą , mietą i cytrynką
Bagietki z grilla z masłem ziołowy( rozmaryn i czosnek i majeranek)
lena - Anik79 prawdopodobnie napisała o czymś takim:
SILIKONOWA FORMA LOKOMOTYWA DUŻA KRK tania wys (1643622696) - Aukcje internetowe Allegro
dokładnie takai mam jeszcze taką:
SILIKONOWA FORMA NA CIASTO SŁONECZNIK KR tania wys (1643622737) - Aukcje internetowe Allegro
Witam.Przede mna tez urodzinki ,tylko ze u mnie mnostwo ludzi bedzie(samych dzieci do 7 lat 37 sztuk).A impreze planuje juz od stycznia. Dobrym rozwiazaniem przy takiej duzej grupie dzieci jest claun,magia, robienie zwierzatek z balonow i takie tam.Dzieci sa zajete przez dwie trzy godziny , a rodzice w tym czasie moga spokojnie(majac oko na pociechy) porozmawiac czy usiasc.
A z przepisu na tort truskawkowy skorzystam chetnie tylko ze zrobie w blaszce prostokatnej , a torcik bedzie z przepisu Wielkie Żarcie - Przepis - Bomba owocowa Alll . W srodek wsadze lalke w typie barbi (do polowy) a ciasto przykryje kremem w kolorze rozowym (widzialam na jednym zdjeciu).Tylko problem ze swieczka.Chyba ja przykleje do raczki lalki.No i umiemy dmuchac swieczke , chociaz nadal nie chodzimy.
PERFECTA STO LAT DLA JASIA
Aby wszystkie fajne dni
w żółwim tempie upływały,
by co dzień uśmiechał się
do Ciebie świat cały.
By nigdy nie było
porannej pobudki
i wiał wiatr specjalny
co rozwiewa smutki.