niestety nie, jeszcze nawet się nie rozglądałam, musze poczytać na ten temat.
to tak jak ja

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
niestety nie, jeszcze nawet się nie rozglądałam, musze poczytać na ten temat.
my urodzinki w ogrodzie a jak bedzie padac to w domu :-) tort zrobie sama, pewnie podobny jak w zeszlym roku, chociac Lila ma teraz faze na pszczolke Maje i na myszke Miki wiec moze cos ulepieZbliżają się drugie urodziny naszych pociech... co fajnego planujecie? my tym razem planujemy zrobić imprezę na działeczce, w zeszłym roku nie wypaliło a tym razem zapraszam wszystkich najbliższych i balujemy!!! tort jak zwykle kupuję a co do menu to coś skromnego z grila, jakaś sałatka... a prezenty?
my urodzinki w ogrodzie a jak bedzie padac to w domu :-) tort zrobie sama, pewnie podobny jak w zeszlym roku, chociac Lila ma teraz faze na pszczolke Maje i na myszke Miki wiec moze cos ulepieno i trzeba myslec nad prezentem, biegowke juz ma, moze jakis fajny domek do ogrodka albo zjezdzalnie
jaką macie biegówkę? pokaz jakiegoś linka;-) lila chętnie na niej jeździ?
My wczoraj kupiliśmy jeepa policyjnego na akumulator , dodatkowo sterowanego pilotem. A ponieważ mama nie wytrzymała Jaś wczoraj brykał już nim po domuDzisiaj idziemy na dwór pojeżdzić
![]()
Teściowie kupili mu motor na akumulator a u mojej mami złożyłam zamówienie na rowerek biegowy.
Pewnie jeszcze zakupię na dzień dziecka jakiś tor wyścigowo-samochodowy i chyba wystarczy