reklama
kreatorka
Mama Niny i Blanki :)
My już po imprezie, było bardzo fajnie
były kotlety z kurczaka z sosem czosnkowym i serem, pieczone części z kurczaka w ostrej papryce, ziemniaczki, 3 surówki, 2 sałatki, winogrona, truskawki, banany i nektarynki, chipsy, paluszki, babeczki czekoladowe i z budniem z owocami i oczywiście tort taki oto:
:-) impreza była na 14 osób + Nineczka :-) super było się spotkać z najbliższa rodzinką i
pogadać, to pierwszy roczek od 18 lat w mojej rodzinie :-) mam ponad 150 zdjęć, jak będe miała chwilę to wrzucę na zamknięty

pogadać, to pierwszy roczek od 18 lat w mojej rodzinie :-) mam ponad 150 zdjęć, jak będe miała chwilę to wrzucę na zamknięty

koriander
Fanka BB :)
kreatorko Ninusia miala prze-piekny!!!!! tort, chcialam cos takiego robic z ciasteczkami dookola przewiazanymi tasiemka, ale ostatecznie zostalo przy kruszonych ciasteczkach. Na prawde cudnie to wyglada u ciebie
Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
Kreatorka sliczny torcik i menu tez dobre.Gratulacje.Izia masz racje musze lalce polamac nogi, jak chce byc dekoracja tortu.
Ja modle sie o sliczna pogode w sobote bo jak bedzie padac to nici z zabawy w ogrodzie.
Ja modle sie o sliczna pogode w sobote bo jak bedzie padac to nici z zabawy w ogrodzie.
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Tylko najlepiej nogi wyjmij z lalki wtedy lepiej się upycha i dekoruje
hehe
Widzę że temat tortów, u nas impreza jeszcze daleko przed nami, ale będzie coś takiego, tylko jeszcze nie mogę się zdecydować który
Cukiernia TORTISSIMA
koriander
Fanka BB :)
Widzę że temat tortów, u nas impreza jeszcze daleko przed nami, ale będzie coś takiego, tylko jeszcze nie mogę się zdecydować któryCukiernia TORTISSIMA
zdec??? ty chyba zartujesz

Widzę że temat tortów, u nas impreza jeszcze daleko przed nami, ale będzie coś takiego, tylko jeszcze nie mogę się zdecydować któryCukiernia TORTISSIMA
To nie torty ale małe dzieła sztuki

Agnieszka 73
Zaangażowana w BB
Zdec sliczne tylko kto mi go przywiezie do Wloch.A ja az takieeeeego talentu cukierniczego nie mam(a szkoda):-(. W ksztalcie jedynki to jeszcze ale te zwierzatka.Cuda.
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: