C
Cleo1981
Gość
Cleo bardzo ładny tort a jaka masa?![]()
bardzo słodki i ciężki,masa śmietankowa i kakowa na spodzie konfitury
także duzo się nie zje naraz haha
ja robiłam wuzetkowy z samej smietany i cukru pudru i lekki wyszedł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Cleo bardzo ładny tort a jaka masa?![]()
Cleo ŚLICZNY !!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO MI SIE PODOBAA SMAK PEWNIE REWELACJA :d
my dziś na zakupach urodiznowychchrzestny zakupił
WADER 65000 GIGANT AUTO TRUCK WYWROTKA + BONUS !!! (1275699629) - Aukcje internetowe Allegro
Zabawki WADER Gigant koparka + przyczepa (1285059075) - Aukcje internetowe Allegro
dziadkowe klocki wielki wór "farme"![]()
i musze jezdzik zamowic na necie![]()
Cleo ładny Torcik Babci ale Tatusia dekoracje fajniejsze
Dziunka takie klocki tylko ze + zwierzeta i klocki do zagrody
HEMAR Klocki konstrukcyjne K2 max (1274221454) - Aukcje internetowe Allegro
w tych te sa jakies okna u nas byly takie plastiki do zagrody wlasnie ale schowalam bo boje sie jednak ze Paweł mogłby je zjesc a pilnowac go nie bede ciagle jak sie bawiklocki sa duze wiec jakby chcial to nie zje
Uwielbia jak Tata albo ja budujemy a on obok je podaje albo rozwala
![]()
no super. Babacia niy starowinka a prosze jaka sprawna!
no super. Babacia niy starowinka a prosze jaka sprawna!
a podaj no przepis na ten wuzetkowy dobra kobieto
hahaah w tortownicy a góre oblewasz czekolada i dekorujesz pisakamiKupujesz w sklepie paczkę z gotową wuzetka i robisz według przepisu na opakowaniu hahahhahaha
Cleo bardzo ladnie ozdobiny torcik:-)a czym te napisy byly robione??
Cleo ŚLICZNY !!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO MI SIE PODOBAA SMAK PEWNIE REWELACJA :d
my dziś na zakupach urodiznowychchrzestny zakupił
WADER 65000 GIGANT AUTO TRUCK WYWROTKA + BONUS !!! (1275699629) - Aukcje internetowe Allegro
Zabawki WADER Gigant koparka + przyczepa (1285059075) - Aukcje internetowe Allegro
dziadkowe klocki wielki wór "farme"![]()
i musze jezdzik zamowic na necie![]()
jesli mozna...z doswiadczenia wiem ze dzieci uwielbiaja np takie klocki:
WAFLE KLOCKI KONSTRUKCYJNE NA WAGĘ ! KOSTKA OD SS (1270853938) - Aukcje internetowe Allegro