reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Pierwsze Urodzinki Naszych Pociech :)

reklama
torcik
na szybko robiony ;-)
tata dekorował ;-)haha
Zobacz załącznik 294381

No dekoracje niczego sobie :)

Cleo ŚLICZNY !!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO MI SIE PODOBA :) A SMAK PEWNIE REWELACJA :d

my dziś na zakupach urodiznowych :D chrzestny zakupił
WADER 65000 GIGANT AUTO TRUCK WYWROTKA + BONUS !!! (1275699629) - Aukcje internetowe Allegro
Zabawki WADER Gigant koparka + przyczepa (1285059075) - Aukcje internetowe Allegro
dziadkowe klocki wielki wór "farme" :)

i musze jezdzik zamowic na necie :)

A daj link do takich klocków? Bo Lego duplo mają zabójczą cenę :/

Fajny :) Ale Igorek miał wyżerkę :D

Cleo ładny Torcik Babci ale Tatusia dekoracje fajniejsze :D:D

Dziunka takie klocki tylko ze + zwierzeta i klocki do zagrody
HEMAR Klocki konstrukcyjne K2 max (1274221454) - Aukcje internetowe Allegro
w tych te sa jakies okna u nas byly takie plastiki do zagrody wlasnie ale schowalam bo boje sie jednak ze Paweł mogłby je zjesc a pilnowac go nie bede ciagle jak sie bawi :) klocki sa duze wiec jakby chcial to nie zje :D Uwielbia jak Tata albo ja budujemy a on obok je podaje albo rozwala :D

Cleo ładny Torcik Babci ale Tatusia dekoracje fajniejsze :D:D

Dziunka takie klocki tylko ze + zwierzeta i klocki do zagrody
HEMAR Klocki konstrukcyjne K2 max (1274221454) - Aukcje internetowe Allegro
w tych te sa jakies okna u nas byly takie plastiki do zagrody wlasnie ale schowalam bo boje sie jednak ze Paweł mogłby je zjesc a pilnowac go nie bede ciagle jak sie bawi :) klocki sa duze wiec jakby chcial to nie zje :D Uwielbia jak Tata albo ja budujemy a on obok je podaje albo rozwala :D

jesli mozna...z doswiadczenia wiem ze dzieci uwielbiaja np takie klocki:
WAFLE KLOCKI KONSTRUKCYJNE NA WAGĘ ! KOSTKA OD SS (1270853938) - Aukcje internetowe Allegro

torcik
na szybko robiony ;-)
tata dekorował ;-)haha
Zobacz załącznik 294381
Cleo bardzo ladnie ozdobiny torcik:-)a czym te napisy byly robione??
Cleo ŚLICZNY !!!!!!!!!!!!!!!!! BARDZO MI SIE PODOBA :) A SMAK PEWNIE REWELACJA :d

my dziś na zakupach urodiznowych :D chrzestny zakupił
WADER 65000 GIGANT AUTO TRUCK WYWROTKA + BONUS !!! (1275699629) - Aukcje internetowe Allegro
Zabawki WADER Gigant koparka + przyczepa (1285059075) - Aukcje internetowe Allegro
dziadkowe klocki wielki wór "farme" :)

i musze jezdzik zamowic na necie :)

juz zbieracie prezenty super:-)a na allegro zamowiony ten traktor z przyczepa i wywrotka??

rowniez sliczny torcik a rozyczki chyba kupne??

a my bedziemy miec misia tortowego tego co kilolek dawala:-) Wielkie Żarcie - Przepis - Miś Mokka tesc bedzie robil:-)

reklama
Do góry