quelle.pl - kosztuje 249 zł + przesyłka :-) W wyszukiwaniu wpisz ślimak. Wyszuka Ci na pewno jako jeden z wynikow...Ines gdzie moge kupic takiego bossskiego slimaka?? Prosze, podziel sie ta wiedza :-)
reklama
Witam! Moje Dziecie skonczy roczek 3-go wrzesnia. Bedziemy je obchodzic na minie urlopie tzn jutro rano wyjezdzamy a w srode wracamy. Mala dostala juz od nas prezent w postaci plastikowego konika na biegunach przeznaczony dla dzieci w takim wieku. Jest nim uradowana choc jeszcze dosc nieporadnie na nim sie buja ale i tak ma wielka radosc z tej zabawki.
Urodzinki tzn impreza dla rodziny i znajomych odbedzie sie po powrocie co prawda bez tortu (mala jest skazowcem i nie bedzie dostawac do min.3-go roku zycia produktow z cukrem itp), wiec postanowilam podac ladnie ulozone owoce (byc moze w formie salatki owocowej to podam)
Urodzinki tzn impreza dla rodziny i znajomych odbedzie sie po powrocie co prawda bez tortu (mala jest skazowcem i nie bedzie dostawac do min.3-go roku zycia produktow z cukrem itp), wiec postanowilam podac ladnie ulozone owoce (byc moze w formie salatki owocowej to podam)
Cudek, razem z Filipkiem baardzo dziękujemy za płytkę.
Agutko, Zuzinkowe zaproszenia są super, zdolna mamusia z Ciebie.
Ines, super jest ten ślimak.
A ja w dalszym ciągu nie mam pomysłu na prezent dla Filipka oprócz rowerka, a rodzina zadaje pytania typu:"co kupić Filipowi na roczek?". Impreza urodzinowa będzie 29.09. w domu i nie wiem jak ja pomieszcze tyle osób (ponad 30), alkoholu oprócz szampana na toast nie będzie.
Agutko, Zuzinkowe zaproszenia są super, zdolna mamusia z Ciebie.
Ines, super jest ten ślimak.
A ja w dalszym ciągu nie mam pomysłu na prezent dla Filipka oprócz rowerka, a rodzina zadaje pytania typu:"co kupić Filipowi na roczek?". Impreza urodzinowa będzie 29.09. w domu i nie wiem jak ja pomieszcze tyle osób (ponad 30), alkoholu oprócz szampana na toast nie będzie.
lucy79
Fanka BB :)
Cudek serdecznie dziękuje za płytkę:-), kochana jesteś;-)
Ines ten slimak boski, normalnie taki prezent marzy mi sie dla Oliwii ale ciut za drogi, hmmm może dziadków z Niemiec naciągniemy, hehe
A my planujemy zakup wózeczka oto takiego:
BARDZO ŁADNY WÓZEK DLA LALEK WIKLINA POLECAM!!! (228463020) - Aukcje internetowe Allegro
Luczynko nareszcie jesteś online!!
Ines ten slimak boski, normalnie taki prezent marzy mi sie dla Oliwii ale ciut za drogi, hmmm może dziadków z Niemiec naciągniemy, hehe
A my planujemy zakup wózeczka oto takiego:
BARDZO ŁADNY WÓZEK DLA LALEK WIKLINA POLECAM!!! (228463020) - Aukcje internetowe Allegro
Luczynko nareszcie jesteś online!!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Lucy,Zuzia ma taki wozeczek,tylko,ze czerwoniutki w biale serduszka!
Jest superowy,a Moja Corcia uwielbia robic lalkom w nim "Aaa" - kiedys filmik wklejalam.

Cudek,a coz Ty za plytke wysylalas? Zuzia (czyt. Mama
) tez chce!
;-)
Zuzinka dostala juz od swoich pradziadkow prezent urodzinowy.
Nie bedzie ich na Zuzinkowym party,gdyz sa na wczasach,wiec dali Jej juz przed wyjazdem - zloty lancuszek z serduszkiem,w ktorym znajduje sie "Z".
Obiecali,ze jeszcze przywioza cos z wczasow.
:-)
A dzis bylysmy z moja Mama na zakupach. :-) Kupila Zuzi prezent na roczek - buciki na jesien.
Chciala jeszcze dokupic kozaczki na zime,ale,niestety,nic nie znalazlysmy - tzn. byly jedne z Wojcika,ale za male. :-( Musimy poczekac na dostawe w Bartku.
I te 2 pary bucikow beda prezentem od Zuzi Dziadkow.
Ciesze sie,bo jest to baaaaaaardzo praktyczne prezent.

Narazie chwalimy sie ta para jesienna.

Cudek,a coz Ty za plytke wysylalas? Zuzia (czyt. Mama

Zuzinka dostala juz od swoich pradziadkow prezent urodzinowy.

A dzis bylysmy z moja Mama na zakupach. :-) Kupila Zuzi prezent na roczek - buciki na jesien.

Narazie chwalimy sie ta para jesienna.

Agutko, łańcuszek śliczniutki i buciki bardzo ładne. Też muszę kupić Filipciowi buty na jesień, na zimę jeszcze nie będę kupować bo nie wiem jaki będzie nosił rozmiar. Ale podpowiedziałaś mi fajny pomysł i zasugeruje dziadkom żeby kupili Filipowi na urodziny buciki. No chyba, że mają coś innego w planach. Muszę jeszcze porozmawiać z teściową i albo jej powiedzieć konkretnie co ma kupić albo niech da kasę żeby znowu Filip nie dostał lalki lub czegoś innego w jej guście.
lucy79
Fanka BB :)
Agutko ja mam nadzieje, że Liwce ten wózeczek sie tez spodoba
.
Butki dla Zuzi fajne i rzeczywiście bardzo praktyczny prezent:-), moi rodzice tez chcą zafundować wnuczce obuwie jesienno-zimowe, ale jak na razie nic ciekawego nie znalazłam
Ryba myślisz, że twoja teściowa dałaby wnukowi w prezencie lalke?? hehe:-)
:-)
no to lepiej zareaguj za wczasu;-)

Butki dla Zuzi fajne i rzeczywiście bardzo praktyczny prezent:-), moi rodzice tez chcą zafundować wnuczce obuwie jesienno-zimowe, ale jak na razie nic ciekawego nie znalazłam

Ryba myślisz, że twoja teściowa dałaby wnukowi w prezencie lalke?? hehe:-)

Lucy, moja teściowa już raz dała Filipowi lalkę, na Dzień Dziecka. I pomimo, że M. wkurzył się i powiedział jej co myśli to ona wcale się tym nie przejęła i śmiała się, że to jest siostrzyczka dla Filipka.lucy79 pisze:Ryba myślisz, że twoja teściowa dałaby wnukowi w prezencie lalke??
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
śmiała się, że to jest siostrzyczka dla Filipka.
Jak juz mowilam... Zalosna kobieta...

A co do bucikow,to w sumie dzieki R. na to wpadlam.

reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
My jeszcze raz dziękujmy Cudna Aniu za płytke - Majula ją uwielbia, tak samo jak i moi siostrzeńcy!
Ines ślimak super
- ale Mariczka ma już sprzętów, jak Wy to wszystko mieścicie?

Agutko te same buciki mamy w planach!
Maja dostanie na urodziny od siostry U. fotelik samochodowy, no i jestem załamana, i tak chcieliśmy jej kupić, więc powinnam się cieszyć, ale sie wkurzam
. Bo podobno ten fotelik jest taki że póżniej można miec samo siedzisko. No i z tego co sie domyślam to bedzie cos takiego jak na zdjęciu. Ma ktoś może z Was taki? w nim chyba nie ma regulacji
do pozycji półleżacej, normalnie jestem wściekła - bo i tak miałam pieniądze odłożone na fotelik i kupiłabym taki jak ma większość z Was. Ja chyba normalnie powiem siostrze U. o co chodzi i może wymienią w sklepie na inny model - co myślicie?
a może w tych Waszych też tak jest że może późnej byc siedzisko?

Ines ślimak super

Agutko te same buciki mamy w planach!

Maja dostanie na urodziny od siostry U. fotelik samochodowy, no i jestem załamana, i tak chcieliśmy jej kupić, więc powinnam się cieszyć, ale sie wkurzam

a może w tych Waszych też tak jest że może późnej byc siedzisko?
Podziel się: