reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pierwsze Urodziny Naszych Maleństw

Gdzie chcecie zorganizować pierwsze urodziny Waszego dziecka??

• Wszystkich głosujących
    43
Lucynko zaproszenia świetne:tak::-D
a tak w sumie to mi też przydałybysię adresy co niektórych...jakbym którąś chciała niespodziewanie nawiedzić czy cuś....:tak:;-)

reklama
Ufff! Roczek roczek i po roczku. ;-) :-D :tak:
Impreza - super udana! :-D Byla Zuzi chrzestna z chlopakiem i mama,moi rodzice,moj brat (Zuzi chrzestny),ja,Zuzia i R. :-D :tak: W sumie 9 osob. :-D :tak: Nikogo nie brakowalo. :-D :tak:
Tylko Zuzia szybko Nas opuscila,bo byla baaaaardzo zmeczona,no i do tego ten okropny katarek! :-( Ale i tak sie niezle wybawila. :-D
A gdy polozylam Jej do wyboru kieliszek,rozaniec,pieniazki,ksiazke i plyte (chcialabym by byla DJ`ka :-p),to Moje Kochane Dziecko pociagnelo za ........... KIELISZEK! :szok: :-D :laugh2: :-D Odlozylam wiec spowrotem,no i mowie,zeby za cos jeszcze pociagnela,a Ona ... znowu za KIELISZEK i heja od razu go do buzi! Hahahaha,wiedziala,do czego sluzy! :-p :-D Imprezowiczka mi rosnie. :-p :-D
Do jedzonka byl torcik,ciasto - Izaura,golabki w papryce,salatka,piersi z kurczaka w takiej panierce ze wszystkiego :-p hehe ;-) i owoce. :tak: :-D
Do picia byly zimne i cieple napoje,no i szampan. :-D :tak:
Moja Corcia dostala tak wspaniale prezenty,o jakich nawet mi sie nie snilo! :szok: :-D Same praktyczne. :-D :tak:

Od chrzestnego - kurteczke jesienna i ksiazke kucharska dla Maluszka. :-D :tak: :-D

Od chrzestnej - dresik,pieniazki,kwiatka i skaczace auto (bo Moja Corcia uuuuwielbia auta :-D :-p :zawstydzona/y:)

Od ciotki - bluzeczke :-D

Od dziadkow - pieniazki,kwiatki i buty :-D

Od R. - kombinezon zimowy Coccordillo :szok: :-D :tak:

Od Mamy - kosz na zabawki,tanczaca krowe i piramidke,no i mam zamiar jeszcze cos dokupic Swojej Coreczce :-D

Od pradziadkow - zloty lancuszek z wisiorkiem,no i mowili,ze cos jeszcze przywioza swojej Zuzince z nad morze - dzisiaj wracaja :tak: :-D

No i do tego kazdy dal karteczke urodzinowa,o! :-D

Agutko, super, że imprezka udana:-). Prezenty moim zdaniem wspaniałe:tak:. A Zuzi śmiało można było wybaczyć zmęczenie bo przecież tyle wrażeń i no i katarek zrobiły swoje.

Pawnie nie jeden i jedna wrzesniówka zazdrościc będzie takich prezentów;-).Przydatne i praktyczne.Dobre pomysły mieli.

Agutko no to super ze impreza tak sie udala :-) no i ze prezenty takie rewelacyjne ;-) A ja czekam teraz na zdjecie tego bossskiego prezentu od R. :cool2:

Nika,sliczne dzieki za zyczonka - przekaze je na pewno rano Zuzi! :tak: :-D

No,a zapomnialam powiedziec o wystroju. :-p Caly dom udekorowany byl serpentynami i balonami z napisami "Happy 1st Birthday" . :-D :tak: No,a do tego zrobilam napis,ktory wisial nad Zuzia. :-D "Urodzinki Zuzi". :-D

A tak wyglada wiekszosc prezencikow. :-D

Od chrzestnego:

pict0001ja9.jpg

pict0002xt5.jpg

tu jest link do tej ksiazeczki,jakby ktoras chciala poczytac cos o niej ;-) Mniam Mniam gotuje sam.html

Od Oliwki Luczynkowej:

pict0007ju5.jpg

Od ciotki:

pict0005do4.jpg

Od Rajdka: :szok: :-D

pict0003au4.jpg

pict0004pw4.jpg

Od chrzestnej (na bluzie i kamizelce sa przeslodkie pszczoleczki - slabo je widac na fotkach ;-) )

pict0006vh2.jpg

No a buciki i lancuszek juz widzialyscie wczesniej. ;-)

Agutko swietny ten kombinezon :tak: No i w moim ulubionym kolorze :-) reszta prezentow tez swietna. Podoba mi sie zwlaszcza ta kurteczka od chrzestnego!

reklama
Agutko wszystkie prezenty zajefajne;-):tak:

Wojtuś rowerek dostał miesiąc temu od rodziców,od chrzestnej tą żyrafę z Fishera i płaczące autko,od chrzestnego muzyczną matę i takie zabawki do wanny na przyssawkę,od nas fontannę piłek a od drugich dziadków(teściów).....ikonę i 100zł.

Chcę tylko dodać,że na Mszy chciał wsadzić łapkę do hostii jak przyjmowałam komunię i potem próbował odebrac księdzu kropidło. I był bardzo aktywny:pierdział smrodliwie,chodził za ręce i głośno dyskutował:tak:;-):-Dzdjęć z kościoła jak zwykle nie posiadam;-)

Do góry