reklama
sikoreczka79
Fanka BB :)
To są nasze pierwsze wakacje w Ustce! Na jednym zdjęciu Madzia jest "na rybce" ze swoim kuzynem. Oboje urodzili się w tym samym dniu!
Pola 30
Fan(ka)
Hihi. jedna z kóz zjadała Majce stopę, a ta jej jeszcze rączkę do buzi wpychała, tak jej się podobało, a ludzie się dziwili, że się nie boi, a moja "Cholera" lubi eksperymentować
To było już w Holandii w Safari Parku (część, do której można wejść z dziećmi, bo reszta zwierząt raczej mięsożerna:-)), ale byli u nas goście z Polski i dużo z nimi podróżowaliśmy, więc traktuję to jako przedłużenie wakacji
A kozuchy były słodkie, podchodzą i same domagają się pieszczot.

To było już w Holandii w Safari Parku (część, do której można wejść z dziećmi, bo reszta zwierząt raczej mięsożerna:-)), ale byli u nas goście z Polski i dużo z nimi podróżowaliśmy, więc traktuję to jako przedłużenie wakacji

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Majka to bombowa dziewczynka.Minki słodziutkie robi ;-)
A u nas pogoda powoli się poprawia.Dzisiaj nawet trochę niebieskiego nieba widać, a nie tylko chmury
A o ja i moje Potworzysko nad morzem.W Mielnie konkretnie, bo kolegę-ratownika odwoziliśmy do Mielna :-)

A więcej fotek powklejam po powrocie, bo ten internet co mam ze sobą tak zamula że szkoda gadać
A u nas pogoda powoli się poprawia.Dzisiaj nawet trochę niebieskiego nieba widać, a nie tylko chmury

A o ja i moje Potworzysko nad morzem.W Mielnie konkretnie, bo kolegę-ratownika odwoziliśmy do Mielna :-)

A więcej fotek powklejam po powrocie, bo ten internet co mam ze sobą tak zamula że szkoda gadać

inna udanych wakacji super wygladasz z corcia na tle morza i nie widac zeby malej przeszkadzala zla pogoda:-)
sikoreczka wiec wyjazd jak najbardziej udany ja obawiam sie podrozy pociagiem i do tego jeszcze z przesiadkami:-(ale moze nie bedzie tak zle, urocza z was rodzinka a dzieciaczki super:-)
polu twoja corcia robi zabojcze minki a spanko w bagazniku mistrzostwo:-)
a ja zabiegana juz caly tydzien w niedziele wyjezdzamy wiec bede spokojna dopiero jak juz sie spakuje bo na razie to mam metlik i dzisiaj juz chyba z 10 razy wkladalam i wykladalam rzeczy bo pogoda do du...wiec nie wiem jakie rzeczy brac cieple letnie
a do tego jeszcze dzieci mi sie zaziebily wiec jedziemy obladowani lekami i kuruje te moje dwa diabelki mam nadzieje ze nie bedzie z tych przeziebien czegos powaznego
sikoreczka wiec wyjazd jak najbardziej udany ja obawiam sie podrozy pociagiem i do tego jeszcze z przesiadkami:-(ale moze nie bedzie tak zle, urocza z was rodzinka a dzieciaczki super:-)
polu twoja corcia robi zabojcze minki a spanko w bagazniku mistrzostwo:-)
a ja zabiegana juz caly tydzien w niedziele wyjezdzamy wiec bede spokojna dopiero jak juz sie spakuje bo na razie to mam metlik i dzisiaj juz chyba z 10 razy wkladalam i wykladalam rzeczy bo pogoda do du...wiec nie wiem jakie rzeczy brac cieple letnie

aniii
aaaaa Kotki dwa...
hejka...na wyjeździe było super...spotkanie z Martynką wypadło pomyślnie...śmialiśmy się z Pawłem że w Krakowie to tylko 3 godziny trwało a teraz w Pobierowie nie mogliśmy się rozstać przez trzy dni
;-). trzymam Martynkę za słowo i czekam na wizytę z niecierpliwością w Żyrku już niedługo...a tylko nie przyjedźcie to...

. Oliwka to taka grzeczna dziewczynka, Lilka wciąż jęczała a Oliwka sama zasypiała w wózeczku bez żadnego szemrania. tylko raz jak zostałam z nią na plaży to taki koncert dała że

. ale super są te nasze foremki...
ogólnie podsumowując Lilka strachliwa, z daleka chojrak do wszystkiego a z bliska to
. chodzi o wszelkiego rodzaju kąpiele w chłodniejszej wodzie i dziwne rzeczy jak wielkie grające psy czy konie
. jestem trochę śpiąca to idę spać, wreszcie nadrobiłam te wasze pisaninę a jutro postaram się wklejtać parę fotek z wyjazdu i ze spotkania z Martynką, Jackiem i Oliwcią.....

ogólnie podsumowując Lilka strachliwa, z daleka chojrak do wszystkiego a z bliska to

reklama
Podziel się: