Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A kozuchy były słodkie, podchodzą i same domagają się pieszczot.

a do tego jeszcze dzieci mi sie zaziebily wiec jedziemy obladowani lekami i kuruje te moje dwa diabelki mam nadzieje ze nie bedzie z tych przeziebien czegos powaznego
;-). trzymam Martynkę za słowo i czekam na wizytę z niecierpliwością w Żyrku już niedługo...a tylko nie przyjedźcie to...

. Oliwka to taka grzeczna dziewczynka, Lilka wciąż jęczała a Oliwka sama zasypiała w wózeczku bez żadnego szemrania. tylko raz jak zostałam z nią na plaży to taki koncert dała że

. ale super są te nasze foremki...
. chodzi o wszelkiego rodzaju kąpiele w chłodniejszej wodzie i dziwne rzeczy jak wielkie grające psy czy konie
. jestem trochę śpiąca to idę spać, wreszcie nadrobiłam te wasze pisaninę a jutro postaram się wklejtać parę fotek z wyjazdu i ze spotkania z Martynką, Jackiem i Oliwcią.....