Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
czytam i czytam a tu data z tamtego roku...przespalam go czy co?jak juz wiecie my chowacja i tez wam wkleje linka po chorwacku ale i aprtament nasz widac i okolice...
ufff 1600km nie wiem jak emilcia da rade
a tutaj jeszcze nie bylismy kumpel z biura podrozy nam doradzil i mysle ze bedzie ok patrzac na fotki to idealnie dla maluchow plaza troszke cienia,laweczka blisko hotel
tam gdzie predzej jezdzilismy duzo pieknych dzikich plaz ale to raczej nie teraz nie z dzidzia...aaa piasek to malo gdzie w chorwacji a czysto jest i to nawet bardzo,same pozytywy moge o tym kraju...
. Jeszcze jak oglądnęłam zdjęcia wklejone przez Madziallenkę to nakręciłam się jeszcze bardziej. Mam cały czas problem co z jedzeniem dla małej, chyba będę musiała wszystko dla niej zabrać. Po drugie mam za dużą spacerówkę, chyba będę musiała nabyć coś mniejszego. Właśnie jak to jest z tymi wózkami w samolotach, któraś z koleżanek wie? Po trzecie zastanawiam się jak przeżyjemy podróż. Dwie godziny przed wylotem mamy być na lotnisku, potem trzy godziny lotu i jeszcze półtorej godziny dojazd z lotniska do hotelu. To około 7 godzin, zupełnie nie wiem jak Alicja to zniesie, jak będzie się zachowywała w samolocie... Milion pytań mi się nasuwa...