Lili81 no nie wiem czy 18miesięczniak poradzi sobie na biegowym rowerku. Mój syn w piątek kończy 2 lata i dostanie biegowca ale też zastanawiam się czy to nie odrobinę za wcześnie. Może na koniec lata uda się opanować mu jazdę, no ale wszystko zależy od dziecka, jak zawsze

Teraz pytanie, czy chcesz rowerek na "teraz" czy na przyszłość ? Jak synek ma po wew stronie dł nóżki 27cm to rowerki na 12' kołach będą za duże bo one zwykle od 33-35cm się zaczynają. Musisz za 10'się rozejrzeć. Jak masz Decathlona blisko to podskocz przymierz bo mają w swojej ofercie z siodełkiem blisko ziemi ale np nam nie pasował bo mały zamiast siedzieć na siodełku to stał między kierownicą a siodełkiem. nie wiem, chyba za daleko mu ta kierownica od siodełka była

o taki:
Mój syn teraz idealnie wzrostowo pasuje do 10'kółek ale dla mnie to teraz wywalenie kasy w błoto bo brakuje mu w tym 12' naprawdę z centymetra żeby całymi stopami na ziemi (teraz palcami dotyka). Patrzyłam bardziej przyszłościowo i wzięłam większy jednak, o taki:
PROMOCJA !!! ROWEREK BIEGOWY !!! WYPRZEDAŻ !!! (4077284359) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

tam jest pod siodełkiem plastik zabezpieczający śrubę ale jak go zdjęliśmy z mężem to siodełko jeszcze obniżyło się

nie powiem ci dokładnie ile teraz ma bo rowerek czeka zapakowany na niedzielną imprezę
Natomiast zanim kupiłam ten wyżej oglądałam rowerki na 10'kołach i takie obserwowałam:
DRAGON Milly Mally ROWEREK BIEGOWY 10'' DZWONEK (4089250653) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

i taki:
Rowerek biegowy SPEEDY koła 10' - 5 kolorów HIT!!! (4092549343) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Myślę, że nie ma co wydawać zawrotnych sum na 10' bo on na krócej starczy niż 12' kiedy byś kupiła na przyszłość no ale na 12' myślę, że w to lato nie pojeździ nawet twój synek więc ta 10tka ci została jedynie,a za rok możesz odsprzedać i kupić większy
Puki ma bardzo dobre rowerki ale cena zawrotna