Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hmm ja sie wlasnie zastanawiam czy podawac cos na cieplo ?? bo wydaje mi sie ze jak sie podaje cos na cieplo to trzeba posadzic ludzi przy stole a u mnie nie bardzo da rade...
u nas menu będzie takie
-sałatka z szynki, sera, kukurydzy, ananasów, majonezu, pora
-sałatka grecka z kapusty pekińskiej, oliwek czarnych, pomidorów, ogórków i sosu vinagrait
-sałatka z czerwonej fasoli, oliwek, fety, cebulki i sosu vinagrait
-rybka po grecku
-mozarella z pomidorami
-koreczki
-kotleciki mielone
-leczo
-pieczarki zapiekane z serem
-tort truskawkowy
aa no widzisz to tez jakies rozwiazanie jest. tylko ze my tylko piwko podamy. heheh juz myslalam ze w lisciu salalty podasz ehehh
al dzieki za podpowiedz co do pieczarek bo moze wlasnie zrobie...na pewno zrobie sernik na zimno i szarlotke i babaeczki i zastanawiam sie nad tortem zamawianym bo mozna zrobic ze zdjeciem dziecka tylko ze one super wygladaja a sa takie syfiaste w smaku ze szok!!
salatki kupie hehe no i zastanawiam sie co dalej...
Oj tak stefanka one są bardzo syfiaste w smaku bleeeeee
Te kotleciki to u nas juz od lat na imprezach podawane. Można na ciepło i na zimno
Pieczarki to bardzo łatwa potrawa a jaka pysznaaaa
Stefcia ja co prawda nie jadlam takiego tortu ale kiedys nam babka w cukierni powiedziala ze jakos one sie slabo sprzedaja bo to troche glupio kroic twarz dziecka