nie mamMasz już termin? U mnie 4/5 tydzień tylko było widać zmiany w macicy. Plamienie może być implantacyjne, ważne żeby nie była to krew świeża jak w trakcie miesiączki i bez bóli
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
nie mamMasz już termin? U mnie 4/5 tydzień tylko było widać zmiany w macicy. Plamienie może być implantacyjne, ważne żeby nie była to krew świeża jak w trakcie miesiączki i bez bóli
Szczerze to przyrost mimo,że w normie to na granicy. Idź zrób dzisiaj betę i progesteron.brązowe, 184,0 mlU/ml
Na plamienie implantacyjne jest już za późno. Więc to na pewno nie to.Masz już termin? U mnie 4/5 tydzień tylko było widać zmiany w macicy. Plamienie może być implantacyjne, ważne żeby nie była to krew świeża jak w trakcie miesiączki i bez bóli
4/5 tydzień to termin miesiączki I wtedy może pojawić się plamienie implantacyjneNa plamienie implantacyjne jest już za późno. Więc to na pewno nie to.
Ale autorka pytania pozytywną betę miała już w poniedziałek. A plamienie zaczęło się wczoraj. Więc o jakiej implantacji piszesz.4/5 tydzień to termin miesiączki I wtedy może pojawić się plamienie implantacyjne
To się lepiej dowiedz od kiedy zaczyna sie produkcja tego hormonu, a implantacja czasami potrafi trwać tyle co miesiączka, znam wiele przypadków kiedy kobiety miały lekkie krawienia w okresie miesiączki nawet nie podejrzewając że są w ciąży...Ale autorka pytania pozytywną betę miała już w poniedziałek. A plamienie zaczęło się wczoraj. Więc o jakiej implantacji piszesz.
Skoro w poniedziałek beta była na poziomie 80 to implantacja była jakiś tydzień temu. Myślisz,że dopiero teraz byłoby plamienie związane z nim? No raczej nie. Nie będę wdawać się w dyskusję z kimś kto ma niewielką wiedze na ten temat. Proponuję doedukować się.To się lepiej dowiedz od kiedy zaczyna sie produkcja tego hormonu, a implantacja czasami potrafi trwać tyle co miesiączka, znam wiele przypadków kiedy kobiety miały lekkie krawienia w okresie miesiączki nawet nie podejrzewając że są w ciąży...