reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć dzidziusia

Ale fajnie póki co mamy pełną równowagę 3 laseczki i 3 panów ;) A jak fajnie się układa... wpisuję w kolejności jak się dowiadujemy i póki co wychodzi na przemian :) Która teraz następna? Powinien być facet ;) ;D

reklama
KATKA - gratuluję córuni, ale wam zazdroszcze że już wiecie co tam u was w brzuszkach rośnie :)
ja mam usg dopiero 16 czerwca (jak ja wytrzymam dso tego czasu???)

Katka gratulacje coreczki :)

A ja mam za 6 tyg. USG :(  do tego czasu nie bede wiedziec ... chyba ze na 3D/4D sie zdecyduje ...

Katka, gratuluje.

Ja musze sie umowic na usg, powinnam je miec za jakis 1-2 tygodnie. Mam nadzieje ze sie uda mi dowiedziec.
Ale i tak czuje ze u nas bedzie dziewczynka ;D

Gratulacje Mamuśki - ja dopiero 12 czerwca się dowiem - mam taką nadzieję. Moja koleżanka, która ma termin na lipiec do dziś nie wie, bo za każdym razem maleństwo nie chce zaprezentować co ma między nogami ;D ;D

Ja mam 7.06 termin 3D i mam nadziję że też czegos sie dowiem

z każdej płci będę sie bardzo cieszyć !
Najważniejsze żeby zdrowe było Maleństwo....

Dzieki dziewczynki za gratulacje :)

Ines - ja w prawdzie wybralam sobie imie dla dziewczynki - Matylda.Ale do glosu doszla Zuzia i ona chce,zeby jej siostrzyczka miala na imie Hania.Mysle,ze tak bedzie :)

Pozdrawiam

reklama
Katus ogromniaste GRATULACJE !!! A Hania to super imie tez sie nad nim zastanawialam, ale ja mam Ania i to ta dziwnie by bylo :laugh:

Agnieszka18 a gdzie idziesz na 3D ?? bo ja slyszalam ze " pod bukami" tez jest, ale niewiem po ile i jakie ? Ja jade do domku w czwarte wiec w pon. do gin lece zeby zobaczyc nasze zlotko a kolo 9.06 na 3 albo 4D pojdziemy ;D

Do góry