Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Taki obraz USG leży obok w łóżeczku, ma 8 miesięcy i jest chłopcemCześć kochane, chciałam tylko poznać wasze zdanie odnośnie co Wy widzicie na zdjęciu ? Kto się nam kryje w brzuszku , bo zdania są podzielonepozdrawiam Zobacz załącznik 1605105
Ojej , to dużo zdrówka dla ciebie i maleństwaTaki obraz USG leży obok w łóżeczku, ma 8 miesięcy i jest chłopcem![]()
Dziękuje Ci bardzoOjej , to dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa![]()
U nas nie chciał w ogóle pokazać. Dobre 10 min lekarz szukał i wynalazł coś ale no nie mógł określić do końcaMi wygląda na chłopca, ale znawcą żadnym nie jestem
Nasz synek zawsze z dumą prezentował na USG przyrodzenie. Twarz zasłaniał, ale nogi szeroko i podziwiajcie
Na prenatalnych pierwszych lekarz już skłaniał się ku chłopcu i faktycznie późniejsze USG nie pozostawiały żadnych złudzeń![]()
Nie chce Cie nakręcać, ani odkręcać, ale u moich dwóch córek zdjęcie nocnikowe było inne. Tutaj dla mnie chłopiec. Mój synek nie ma takiego zdjęcia, bo się zasłaniałU nas nie chciał w ogóle pokazać. Dobre 10 min lekarz szukał i wynalazł coś ale no nie mógł określić do końcaale jak wszyscy piszecie, że chłopak to już wątpliwości mam coraz mniejsze
![]()
Spokojnie, płeć nie ma różnicy. Jak synek to super i jak córka też superNie chce Cie nakręcać, ani odkręcać, ale u moich dwóch córek zdjęcie nocnikowe było inne. Tutaj dla mnie chłopiec. Mój synek nie ma takiego zdjęcia, bo się zasłaniał![]()
To super, czekamy na infoSpokojnie, płeć nie ma różnicy. Jak synek to super i jak córka też superczekamy na kolejną wizytę , żeby lekarz potwierdził
![]()