reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć dziecka- naszcze przypuszczenia i potwierdzenia :) AKTUALIZACJA STR1

Miotlica , Atan gratulację

Ja dopisuję się do dziewczynek choć jak słusznie zauważyła Ola nie mam 100 % pewności . Lekarka mówiła że z dziewczynkami to różnie bywa :tak:
Moja koleżanka tak miała właśnie , mimo prywatnych wizyt i częstych USG do końca była przekonana że będzie dziewczynka a wyskoczył chłopczyk :sorry2:

reklama

Ja dopisuję się do dziewczynek choć jak słusznie zauważyła Ola nie mam 100 % pewności . Lekarka mówiła że z dziewczynkami to różnie bywa :tak:
Moja koleżanka tak miała właśnie , mimo prywatnych wizyt i częstych USG do końca była przekonana że będzie dziewczynka a wyskoczył chłopczyk :sorry2:
no mój lekarz jeszcze przy porodzie śmiał się "a jak urodzi się teraz chłopak?"hehe

Moja kumpela miała mieć syna,dużżżego syna, dwa tyg przed porodem okazało się że to jednak bliźniaki - syn i córka, a urodziła dwie córeczki.... to było ee 5-6lat temu...to usg na nfz miała robione chyba 3 razy... i bądź tu mądry człowieku hehe

Ola to musiał być niezły szok ...
Koniecznie muszę sobie zrobić dodatkowe USG bo jak się okaże że bliźniaki to ....:-D:-D:-D

Moja siostra cioteczna w 7 miesiacu miala dzis o 13 cesarke - wody zaczely jej sie saczyc i trzeba bylo dzialc i co miala byc dziewczynka USG to potwierdzały, jeszcze w szpiatlu jej robili 2 przed zabiegiem i tez mowili ze dziewuszka a tu co chlopaczek... moja mama dzis dzwonila i sie smiala Ty wymyslaj zenski odpowiednik imienia Kacper bo jak sie urodzi Kacperka to co bedzie? :)

Mnie i M wczoraj dopadła moja mama z igła i nitką no i wyszła kobita jak nic :-)...mnie się cały czas wydaje że to dziewuszka np.

a ja wlasnie slyszalam ze z chlopcami :-),ostatnio szef w pracy mi tlumaczyl :-D ze tak mowi jego siostra ginekolog:-)

JA potwierdzam ze sie niemylilam ani soda oczyszczona ;-)
Bedzie DZIEWCZYNKA ;-) Amelka dzis sie potwierdziło ;-)
jeszcze raz gratuluje~!

To może ja się jeszcze wstrzymam z tym oglądaniem ciuszków dla dziewczynek:-D. Chociaż jak to chłopiec, to musiał sobie chyba na brzuch sprzęt zarzucić:szok:.

Chłopca od razu widać ( no chyba że pępowina się jakoś tak niefortunnie zawinie :-D) natomiast mimo że lekarka miała świetny widok na pupę to nie była w stanie niczego chłopięcego dojrzeć ;-) ale nie powiedziała mi że to dziewczynka tylko że chyba dziewczynka bo na chłopca jej nie wygląda .

K&M
ale niespodzianka :-D
Dlatego mówią że USG nie daje 100% pewności ale też niezbyt często zdarzają się takie pomyłki

reklama
Do góry