bleucoco
Fanka BB :)
To za wcześnie. Do skończonego 12 tygodnia wszystkie wyrostki płciowe wyglądają tak samo, a później ocena płci na tej podstawie i tak jest niepewna. Poczekaj do 16-20 tygodnia, jak już będą widoczne narządy rozrodcze
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To za wcześnie. Do skończonego 12 tygodnia wszystkie wyrostki płciowe wyglądają tak samo, a później ocena płci na tej podstawie i tak jest niepewna. Poczekaj do 16-20 tygodnia, jak już będą widoczne narządy rozrodcze
To za wcześnie. Do skończonego 12 tygodnia wszystkie wyrostki płciowe wyglądają tak samo, a później ocena płci na tej podstawie i tak jest niepewna. Poczekaj do 16-20 tygodnia, jak już będą widoczne narządy rozrodcze![]()
najlepsze jest to że na początku mój ginekolog zasugerował chłopca a na prentalanych dziewczynkę
No bo na początku to zgadywanka. Zamiast wrzucać smutne minki po prostu poczekaj.najlepsze jest to że na początku mój ginekolog zasugerował chłopca a na prentalanych dziewczynkę![]()
Jestem w 16 tydz, zaraz zacznę 17Hej, podpinam się pod pytanie o płećlekarka powiedziała że siusiak jak nic, ale wyrostek skierowany w dół i na USG 3D widoczne 2 dziurki. Intuicja mi podpowiada dziewczynkę.. Na kogo wygląda wg Was?
Dla mnie chłopiec, lekarka lepiej się zna i zaufałabym lekarce, ale pewnie na 100% dowiesz się na połówkowychHej, podpinam się pod pytanie o płećlekarka powiedziała że siusiak jak nic, ale wyrostek skierowany w dół i na USG 3D widoczne 2 dziurki. Intuicja mi podpowiada dziewczynkę.. Na kogo wygląda wg Was?