Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, powiedziałabym, że taki obraz „hamburgera” to dziewczynka. U nas były podobne 3 kreseczki.Hej wiem że jest tutaj sporo doświadczonych mam, czy któraś z Was jest w stanie mi powiedzieć czy na tych zdjęciach USG faktycznie widać dziewczynkę ?
Tak, powiedziałabym, że taki obraz „hamburgera” to dziewczynka. U nas były podobne 3 kreseczki.
Chyba dziewczynkaHej wiem że jest tutaj sporo doświadczonych mam, czy któraś z Was jest w stanie mi powiedzieć czy na tych zdjęciach USG faktycznie widać dziewczynkę ?
No ja mam potwierdzone już na pewno że dziewczynka, wczorajsze prenatalne potwierdziłyChyba dziewczynka
U mnie namieszali, najpierw chłopiec, teraz, że być może jednak dziewczynka. Ciężko jest się przygotować jakkolwiek. Wstawiam zdjęcie od spodu maleństwa. Możecie obstawiać, może ktoś miał podobną sytuację i ma też takie doświadczenie? Chciałabym wiedzieć kim jest mój skarb bo nie wiem jak do niego się odzywać![]()
Mogę zapytać ile waży maleństwo ? Bo widzę że jesteśmy na podobnym etapie różnica 3 dniChyba dziewczynka
U mnie namieszali, najpierw chłopiec, teraz, że być może jednak dziewczynka. Ciężko jest się przygotować jakkolwiek. Wstawiam zdjęcie od spodu maleństwa. Możecie obstawiać, może ktoś miał podobną sytuację i ma też takie doświadczenie? Chciałabym wiedzieć kim jest mój skarb bo nie wiem jak do niego się odzywać![]()
W dniu badania był to jednak 21 tydz. I 4 dzień. Dzieciątko waży 430 gMogę zapytać ile waży maleństwo ? Bo widzę że jesteśmy na podobnym etapie różnica 3 dni![]()