reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Ha ha ale jaja myślałam, że Wam pomogę :-D. Ten pierwszy sposób wydaje mi się jakiś sensowniejszy, więc umówmy się, że ten jest właściwy ;-):-D

no to ciekawe :) lekarz mi gwarantuje że mam jednojajowe i parki nie będzie a z tych wyliczeń wychodzi, że jednak będę miała parkę chłopaka i dziewczynkę heheheh :-D:-D pierwszy sposób - chłopak, drugi - dziewczynka :-D:-D:-D

a ja od kilku dni nastawiam się jednak na dziewuszkę:rofl2:
zresztą z kim bym nie rozmawiała to mówi dziewczynka będzie - aż tak zbrzydłam:eek::rofl2:

A mi z pierwszego sposobu wychodzi chłopak, a z drugiego dziewczynka:confused2: A podobno tylko jeden Maluch fika mi w brzuchu:-)

Mi wychodzą chłopcy, jak zresztą w każdym teście. Czuję się i wyglądam inaczej niż w poprzedniej ciąży, ale póki co wszystko wskazuje na chłopca, tym bardziej, że dzidzia duża, a dziewczynki są przeważnie mniejsze na początku ciąży.

Wiecie, najgorsze jest to, ze nie ma zadnych regul w tej grze :) Nie da sie odgadnac.. :zawstydzona/y: Dopoki nam Pani Ginekolog nie pokaze ewidentnie plci, to:zawstydzona/y: wszystkie mozemy co najwyzej gdybac, gdyby to nie bylo na niby ;-) Ah, juz sie nie moge doczekac, kiedy kazda z nas, bedzie mogla powiedziec: A widzicie, widzicie - MIALAM RACJE ;) Albo.. "Coz za niespodzinka..." ;-):-D:-D

ojj ja mam nadzieje że moje domysły zostaną rozwiane już na początku lutego :tak: bo chciałabym się jakoś zwracać do mojej dzidzi :-) puki co mówie za każdym razem , on , a jak to dziewczynka to głupio jej pewnie że tak o niej mówie :p to lepiej jak mi już lekarz powieeee...

reklama
Ja cały czas powtarzam, że będzie dziewczynka, a na USG wszyscy mówimy ON. Lekarz się ostatnio śmiał, bo mój mąż pytał czy już widać płeć, doktor odpowiedziała że nie a potem stwierdził "proszę zobaczyć jak on się rusza, znaczy ono, muszę przejść na formę bezosobową". Na co mój mąż oświadczył, "mówmy on żeby mu zasugerować" ;-)Także chyba tylko ja jeszcze wierzę, że to będzie dziewczynka.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry