reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Płeć i imiona naszych przyszłych pociech ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
U mnie w liceum byli Nikola Prytko, Alan Mucha, Edwin Śliwka i Eligiusz Olejnik. Zastanawiam się o czym myśleli ich rodzice dopasowując takie imiona do takich nazwisk.

reklama
Ja znam dziewczynę Klaudię Głąb :sorry:. Czasem jest tak, że ludzie do pospolitych nazwisk usiłują dopasować niezwykłe imiona, bo ich zdaniem to nazwisku klasy doda... Czasem połączenia wołają o pomstę do Nieba...

Twilight dokładnie, ja kupiłam coś od babki na allegro która sie nazywała Nina Baran, w pierwszej chwili myslałam że źle przeczytałam i kobieta nazywa sie Baron, ale nie, Baran jak nic. Z drugiej strony też nie rozumiem ludzi którzy noszą takie dziwne nazwiska, czasami ośmieszające i ich sobie nie zmieniaja, przeciez nie chodzi o to żeby sobie pozmieniali na Czartoryska, czy Lubomirska (zreszta takich nazwisk nie można sobie nadać, trzeba mieć powiązania rodowe), ale naprzykład z Barana na Baranowską i juz jest git moim zdaniem
A jeszcze apropo dziwnych nazwisk widziałam gościa w telewizji o nazwisku Ślepokura

Hehehe też kilka śmiesznych nazwisk znam, Fiut, Fiutek, Cipora... Ale nic nie mówię bo my też poważnego nazwiska nie mamy, ale jak się z dużą dawką humoru podejdzie to jest spoko ;-)

Do klasy chodzilam z Zaklina i Omarem; to byly w sumie "najwymyslniejsze" z imion za moich czasow szkolnych. Dominowaly Kasie, Asie i Agnieszki. Na studiach poznalam ludzi z calego swiata i najladniejsze imiona mieli Japonczycy; np. Tomoe, Shiho, Ayano (imiona zenskie) czy Kyoichiro (meskie). Bardzo podoba mi sie tez francuska odmiana naszej rodzimej Klary - Claire. Ostatnio wpadlam na imie Erin.

ja znam gościa o nazwisku Kutasiński:-) a Fiuciński ma na nazwisko lekarz którejś z lipcówek chyba Mońci:-)

Moja pani pediatra z dzieciństwa nazywała się Aleksandra Fiutowska, najlepsze że jej mąż miał na imię Aleksander był weterynarzem i miał prywatny gabinet w tym samym budynku co ona.

U moich rodziców pracował kiedyś facet o nazwisku Korcipa. Jak przyszedł i się przedstawił to ekipa w biurze nie potrafiła się powstrzymać od śmiechu :-D

reklama
Ale rozmowa :-D
Znam Agnieszkę Fiutek :-p

Próbuję namówić M na imię Sarah dla dziewczynki :-D powiedział że jest mu wszystko jedno, ale muszę go psychicznie wymęczyć, żeby się przekonał, to później nie będzie, że to ja wymyśliłam :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry