reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

płeć naszego maleństwa

własnie poczytałam sobie mój pierwszy wpis w tym watku....przeczuwałam dziewczynke:)....no ale zobaczymy co sie urodzi:),bo mnie wciaz ciagnie do niebieskiego....

reklama
he he u mnie na odwrót ja mam przeczucie ze dziewuszka a mój grzesiu twierdzi ze od razu widać ze to chłopak
ciekawe gdzie on to widzi ;)

Ja nie mam zadnego matczynego przeczucia-raz mysle ze dziewczynka raz ze chlopak,no a mezyk chlopa widzi tzn czuje chlopak i koniec ::)

anik 78 mój mąż też przeczuwał dziewczynkę ale tak na siłe on uważał że jak nastawi się na pannę to będzie chłopak no i teraz twierdzi że mu się udało - chciał odczarować

a co do 3d to mam dylemat czy iść 10 list. kiedy będę maiła 22tyg i 5 dni czu tydzień wcześniej kiedy będzie 21 tyg i 5 dni jestem niecierpliwa ale mioże jednak na 22 z kawałkiem iśc ???????????

reklama
Do góry