Monika: u mnie w sobotę na zwykłym usg też wyszedł facecik, choć ja obstawiałam dziewuszkę. to jeszcze niepewne - w sumie dla mnie bez róźnicy, najwyżej trzeba będzie przestawić myślenie na chłopaczka lub dziewuszkę. najważniejsze coby nic się nie komplikowało i zdriwa dzidzia się urodziła.
reklama
M
monika_pk
Gość
a czy troche nie zawczesnie na stwierdzenie płci?....z tego co wiem lekarz moze stwierdzic aczkolwiek nie 100 % miedzy 20a 22 tyg....
sylwia532
Fanka BB :)
widzialam na takim filmiku(jak go znajde to wkleje) ze wlasnie dopiero w 15 tyg.wszystko zaczyna sie odpowiednio ksztaltowac,bo wczesniej maja "to i to"
.jednakdobry specjalista majacy super sprzet jest w stanie okreslic plec dzidzi ale nie na 100
A
ara
Gość
maga_86 pisze:a mi ostatnio sniło się,że będzie dziewczynka....intuicja mówi mi ,że jednak chłopczyk,a może sny powinno się interpretować na odwrót?
gdzies czytalam, z\e wlasnie sny interpretuje sie odwrotnie
a mi sie dzisiaj snilo ze moja myszka sie tak wiercila u mnie w brzuchu i chciala na sile przez niego wyjsc i wciskala mi raczki i nozki i tak pieknie sie na brzuchu odbijaly
A
azik
Gość
a mój Igor nie chce Zuzi
ustaliliśmy na razie Nataszkę
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
sssssssstrasznie chciałabym córkę - na allegro są takie piękne sukienusie.... może 27.09 lekarz COŚ zobaczy...
reklama
benita_29
Marcowa mama 2006
Dziewczyny,czy ktoras z Was slyszala te opinie ,ze kiedy ciaza przybiega latwo,to znaczy bez mdlosci i wymiotow,to za zwyczaj sie rodzi chlopiec i odwrotnie?? Bo ja caly czas mysle o swoim dziecku jako o dziewczynce i sie zastnawiam tylko nad imionami dla dziewczynek,ale z innej strony fizycznie znosze ta ciaze bardzo dobrze- mdlosci mialam tylko przez tydzien.
Podziel się: