reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

płeć naszego maleństwa

reklama
Gratuluję  wszystkim osobom, które dowiedziały się (od wtorku)  jakiej płci jest mieszkaniec ich brzucha... ;)

KingaP pisze:
Sylwia!!! Gratuluję synusia i stwierdzam, że na wróżke, to ja się nie nadaję :) obstawiałam dziewczynkę :)

Cały czas podtrzymuję pomysł wspólnej osiemnastki naszych dzieci. Nasze dziweczynki będa miały w kim wybierać :)

ekstra pomysł z tą 18-stką!!! :) Już widzę mojego męża jak pozwala Agacie tańczyć tańca-przytulańca z jakimś chłopcem!!! ;D to już jest jego oczko w głowie ;)

cały czas zachwycam sie moją córezcką, oglądam film z usg, Krzyś dziś śmiał sie, że tak mówię o naszej małej, jakby już umiała mówić, a w ogóle to mors-em odpowiada do mnie z brzucha ;D

Anik - miałam zamiar zrobić masę rzeczy i co? skończyło się na dobrych chęciach - wykapałam się, zjadłam śniadanie i tylko na chwilkę chciałam się położyc - spałam do 12 ;)

reklama
Idę na usg w czwartek. Może też dowiem się co noszę pod sercem. Gratuluję wszystkim mamom. A tak odnośnie niżu demograficznego. Ostatnio byłam w szpitalu i wszystkie dziewczyny z którymi leżałam, a które gorąco pozdrawiam miały termin na marzec :)

Do góry