reklama
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
KingaP pisze:Sylwia!!! Gratuluję synusia i stwierdzam, że na wróżke, to ja się nie nadajęobstawiałam dziewczynkę
![]()
Cały czas podtrzymuję pomysł wspólnej osiemnastki naszych dzieci. Nasze dziweczynki będa miały w kim wybierać![]()
ekstra pomysł z tą 18-stką!!!
cały czas zachwycam sie moją córezcką, oglądam film z usg, Krzyś dziś śmiał sie, że tak mówię o naszej małej, jakby już umiała mówić, a w ogóle to mors-em odpowiada do mnie z brzucha ;D
ANIK78
Marzec 2006 i Luty 2009
Osinka, co Ty robisz o 7 rano na nogach?? Twoja córcia na pewno chce pospać, w końcu mamy weekend! 
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
Anik - miałam zamiar zrobić masę rzeczy i co? skończyło się na dobrych chęciach - wykapałam się, zjadłam śniadanie i tylko na chwilkę chciałam się położyc - spałam do 12 
K
KingaP
Gość
to taka "podwójna chwileczka"
Osinka
Marcowa Mama Agatki 2006
potrójna, mężyk też się skusił - biedny jest mocno przeziębionyKingaP pisze:to taka "podwójna chwileczka"
K
KingaP
Gość
zakładaj maseczkę ochronną 
reklama
Idę na usg w czwartek. Może też dowiem się co noszę pod sercem. Gratuluję wszystkim mamom. A tak odnośnie niżu demograficznego. Ostatnio byłam w szpitalu i wszystkie dziewczyny z którymi leżałam, a które gorąco pozdrawiam miały termin na marzec 
Podziel się: