reklama

Płeć waszego malenstwa:)

no ja wlasnie nie , bo u mnie ciągle kiepsko z czasem, przynajmniej na razie, ale wiem ze zawsze znajdzie sie ktos chetny wiec przyklad wkleilam, a nuz sie uda ;)

reklama
Wątpię żeby komukolwiek chciało się robić takie statystyki... I jeszcze zbierać info kiedy były pierwsze ruchy :confused: Chyba tylko lutówka-kamikadze by się na to porwała. Osobiście uważam, że forum dzieciowe to nie GUS żeby skrupulatne statystyki prowadzić :]

U nas na grudniowkach 2008 dziewczyny sie o to bily, na e-mamie kazdy miesiac ma taka tabelke, wiec kamikadze sie znajdują, nie ma wiec co byc malkontentem i pesymistą ;)

Dzięki dziewczyny:-)także przewaga chłopaków:tak:

Dee-kochana no to gratulacje!super fajnie że jest dziewczynka:tak:Pamiętam jak ja w pierwszej ciąży bardzo pragnełam dziewczynki no i była:-)

Dee gratuluję córci, niesiaa a Tobie synka :)

My, mam nadzieję, dowiemy się kto mieszka pod serduszkiem, 19 października około 14,15 ;) Kurcze, znowu zjem trochę słodyczy, żeby się dzieciol kręcił.

Dee, niesiaa gratuluję :)

Geniusia ja na połówkowe idę 18 października na 18 ;)
I mam nadzieję, że się też poznamy płeć. Chociaż wydaje mi się, że drugi synek będzie. Zobaczymy, czy się sprawdzi.

reklama
Super, że kolejne z Nas znają już płeć :D

Dee, niesia
- gratuluję ;)

Mitra - fajna ta tabela ale troszkę roboty z nią. Coś innego pomyślę i jak będę na siłach to zrobię.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry