Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja uzywam IPada wiec nic w formacie Microsoft'u mi sie nie otwiera. Dlatego widze tabelke Dee a tabelki Mamy nie widze. Mam co prawda jeszcze laptopa ale jak surfuje na necie uzywam IPada bo jest duzo mniejszy i wygodniejszy.
Ja się dowiedziałam "na pocieszenie" jak leżałam w szpitalu, że to chłopiec
Tak czulismy od początku. Wyglądałam jakoś lepiej niż przed ciążą, mniej opuchnięta buzia itp. Nawet nie zastanawialiśmy się nad imieniem dla dziewczynki, teraz wszystko się potwierdziło )
też rodzę w lutym termin mam na 9.02.
dopadło mnie ostatnio okropnie dużo wątpliwości. Jestem młoda i mam jakieś dziwne wrażenie, że jestem teraz mneij atrakcyjna towarzysko, mimo tego ze mam mnostwo znajomych. Juz nikt nie dzwoni, zeby gdzies wyjsc czy chocby umowic sie na kawe...
sopholaTeż tak czułam na początku, moje koleżanki biegają od klubów do klubów a ja nie daje rady. Ale cóż czasem uda się jakoś wyskoczyć razem na kawe czy coś chodź nie tak często jak kiedyś.
Wczorajsza wizyta u lekarza i łzy szczęścia w oczach mojego męża - będzie synek. U mnie w rodzinie same dziewczyny więc liczyłam, że będzie druga córka a tu niespodzianka. Teraz burza mózgów nad imieniem dla malucha.
Chłopcy w przewadze, widać nasi m się postarali