reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Płeć waszego malenstwa:)

Ja uzywam IPada wiec nic w formacie Microsoft'u mi sie nie otwiera. Dlatego widze tabelke Dee a tabelki Mamy nie widze. Mam co prawda jeszcze laptopa ale jak surfuje na necie uzywam IPada bo jest duzo mniejszy i wygodniejszy.

reklama
Ja się dowiedziałam "na pocieszenie" jak leżałam w szpitalu, że to chłopiec :)
Tak czulismy od początku. Wyglądałam jakoś lepiej niż przed ciążą, mniej opuchnięta buzia itp. Nawet nie zastanawialiśmy się nad imieniem dla dziewczynki, teraz wszystko się potwierdziło :))

też rodzę w lutym :) termin mam na 9.02.
dopadło mnie ostatnio okropnie dużo wątpliwości. Jestem młoda i mam jakieś dziwne wrażenie, że jestem teraz mneij atrakcyjna towarzysko, mimo tego ze mam mnostwo znajomych. Juz nikt nie dzwoni, zeby gdzies wyjsc czy chocby umowic sie na kawe...

No i już płeć znam :) Lekarz powiedział, że jest 100% pewność i będzie chłopak :) Już się cieszę :D trudno dziewczynka może będzie trzecim dzieckiem :p

Zdjęcie dodam później jak będę w domu.

reklama
Wczorajsza wizyta u lekarza i łzy szczęścia w oczach mojego męża - będzie synek. U mnie w rodzinie same dziewczyny więc liczyłam, że będzie druga córka a tu niespodzianka. Teraz burza mózgów nad imieniem dla malucha.
Chłopcy w przewadze, widać nasi m się postarali :-D

Do góry