Patrycja35
Fanka BB :)
Witam od kilku dni mamy problem z plesniawkami.Uzywam Apthin jednak nie ma.rezultatow..co mamusie polecacie czy isc do lekarza?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No to superTak..taki bialy nalot..na usteczkach tez..udalo mi sie skonsultować z lekarzem..wczoraj dalam pierwsza dawke nystatyny i juz rano na ustkach nie bylo..juz polowa jezyka czysta
Tak..taki bialy nalot..na usteczkach tez..udalo mi sie skonsultować z lekarzem..wczoraj dalam pierwsza dawke nystatyny i juz rano na ustkach nie bylo..juz polowa jezyka czystaHej. Jesteś pewna, że to pleśniawki? Ja leczyłam Zosie 3 miesiące na pleśniawki, których nie miała. Takie leczenie na e poradzie...
No to superTak..taki bialy nalot..na usteczkach tez..udalo mi sie skonsultować z lekarzem..wczoraj dalam pierwsza dawke nystatyny i juz rano na ustkach nie bylo..juz polowa jezyka czysta