reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Ploteczki Opolanek i Opolszczanek

Dzień dobry ;-)

i chłodniejszy chyba ;-)

rano nie powiem...trochę mnie wymroziło ;-)

wczoraj nie miałam czasu za dużo pisać bo w robocie zamieszanie ;-)
dziś rano zaliczyliśmy z Jasiem pulmonologa ;-) astmy brak ale jeszcze testy alergiczne mamy powtórzyć bo może się jakiś katar czy kaszel przyplątać i pani dr chce go (Jaśka znaczy siem... ;-)) sobie jeszcze poobserwować ;-) w sumie dobrze...

ja się z leksza ogarnęłam...pranie ładnie zrobiłam, wczoraj zaczęłam robić sos pomidorowy...ale jeszcze nie wiem czy taki zwykły czy do pizzy zrobić w słoiki...mam 2 przepisy i jestem w kropce :-D

dobra...pracować idę bo mi się już nakserowało co trzeba :tak:

si ju

reklama
Melduję tylko, że u nas dobrze, ale czeka nas pracowity tydzień, więc zapewne będę rzadziej - poza tym Rafał zaczyna się częściej przewracać na brzuszek, a potem jest "mama ratuj" :-D

Miłego :-)

Nieco później...

Okna oknami - nie zające, poczekają :-D
A tymczasem postanowiliśmy raz spróbować swoich sił - a co!
Mam nadzieję, że pomożecie...

http://www.rossnet.pl/Konkursy/Galeria.aspx?contestId=1212

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej, hej. My powoli szykujemy się do wyjazdu nad morze. Za niecałe dwa tygodnie będę śmigać po plaży. Wizje mam czarowne, odnośnie tego pobytu. Wczoraj nieco przesadziłam z bieganiem- 4900 metrów, więc jestem obolała, a kolega, z którym biegałam, a który jest prawie wyczynowcem, uskarżał się na kolano. Dziś oboje nie biegamy, a jedynie statecznie spacerujemy. Każde ze swoim partnerem :happy: Od tygodnia mam w nogach gdzieś z 15-20 km :yes:

Tin ;-) a nie zabierzesz mojego Jasia na lekki trucht? on musi codziennie przespacerować się 30 minut bez przystanków...wzięłabyś go, Ty być biegała a on by szedł ;-)

Tin podziwiam za te kilometry :tak: Jednak bieganie to nie moja bajka - próbowałam z milion razy i najdłużej wytrzymywałam tydzień, przy czym każdego dnia dystans jakoś się kurczył :zawstydzona/y: Moje klimaty to fitness ;-) Tylko, że tu najlepszą motywacją jest dla mnie grupa - najlepiej taka, dla której sama prowadzę zajęcia ;-) Zobaczymy - może jesienią coś się zorganizuje...

Tin ;-) pewnie już czujesz zapach morza ;-) chcesz krem z filtrem dla Tomka? mi zostało sporo...i 50 i 20 mam ;-)

ja z bieganiem to nie teges...kiedyś omal nie umarłam po teście Coopera :-D jak już to krótkie dystanse ;-)
fitness to już prędzej ;-)

dobra...uciekam ;-) miłego dnia ;-)

reklama
Do góry