reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
to go ucz!!!!!!!!!!!! Moja wie że ma spać ale czasem ma takie dzikie, podudki lekko nieoskoordynowane jak np. dzis o 22 postanowiła sobie że jest głodna!!!! Bezczelna ;D ;D ;D ;) ;)

my Olafka caly czas uczymy ;D
ostatnio nie mamy sily nosic na rekach juz wiec kladziemy zmeczonego do lozka (jak nie byc zmeczonym jak nie spalo sie od 10:30 do teraz hehe z przerwami na mikro drzemki) i siedzimy przy nim w ciemnym pokoju az zasnie
tu ciekawostka: maly sapie sobie lubieznie przed zasnieciem zupelnie jakby sobie wyobrazal Marysie i mial brzydkie mysli >:D ;D >:D ;D >:D ;D

Dziewczyny, jestescie debesciary ;)
A jesli chodzi o spotkanie, to moj maz pracuje w turystyce ;). Moze sie z Twym chlopem gluszek umowia i wykombinuja jakies gratisy na lot dookola babyboomowego swiata ;)

jak popierduje to na bank mysli o Olafku ;D
bo normalnie telepatyczne pierdzenie wtedy by to bylo, synchronizowane miedzynarodowo na odleglosc.

TO MUSI BYC MILOSC!
;D

ej sory, mam takie pytanie, przeczytalam w czerwcowkach te wypowiedz:
"Tyle czasu ćwiczyłam krocze wiesz jak mi było przykro jak mi to powiedziała tym bardziej, że nawet nacinac nie umia dobrze bo przeciała mi żartobliwie " dzydzelka" Naszczescie nie porzadnie"

co to jest dzydzelek?
w czerwcowkach tez pytalam ale nikt mi nie odpowiedzial, a mnie troche to intryguje, bo zdaje sie ze niektorzy wiedza o co chodzi i tylko ja taka ciemna.

jja przez mojego terroryste znow jestem do tylu ;)

SUPER JAK PRZYJEDZIECIE ;D OD LISTOPADA JUZ SIE ZDYCHA Z CIEPLA, A JUZ MYSLALM ZE OMINIE MNIE TAKA FAJNA POPIJAWKA HEHE
ZAPRASZAM ::)
TYLKO DUZO PIFKA 0% PROSZE PRZYWIEZC ...

A CO DO PRYKANKA TO NIE WIEDZIALAM ZE DZIECI MAJA TAK MEGA PARE
MOJ CHYBA KIEDYS DZIURE W LOZECZKU WYPIERDZI MAM NADZIEJE ZE MU DUPKI NIE ROZERWIE ::) A PIERDZI CAAAALYYY CZAAASSSS

reklama
Pitagoras uważał, że z każdym pryknięciem z człowieka ulatuje kawałek duszy ;D ;D ;D

Kasiaczek, jest teraz zarypisty bezalkoholowy Lech. Smakuje jak zwykły :D

Do góry