Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
hahaha . Moja mnie obsrytkala przed egzaminem ostatnio. Mowia, ze gowno przynosi szczescie i faktycznie przynioslo, bo dostalam 4,5 z najtrudniejszego przedmiotu i jeszcze facet powiedzial, ze "mam dar do rachunku prawdopodobienstwa" Normalnie szok!!! Kupa pomaga. Przed kolejnymi examami specjalnie sie Alusi pod tylek podloze
łeeeeeeee ale fajne foty britney (bo wy nie wiecie, ale ja jestem fanka ;D i moj brachol sie smial, ze zaszlam w ciaze, zeby byc taka jak ona hehehehe)
a najbardziej mi sie podoba to zdjecie jak trzyma malucha na rekach, ma qrde mega kiecke!!!!ja tez chceeeeeeeeee
a+t gratuluje i powodzenia z examami, okropnosc.....a co w ogole studiujesz? ile ci jeszcze zostalo? bo ja to jestem na uczelni dla glupkow=ASP i tak ze dwa latka jeszcze chyba bo ja tak se powoli studiuje ale drugi kierunek juz hehe
no to gratuluje a+t takiej ocenki))
moja kiniuśka to na ryj mi raz nasrajtała,bo robiłam jej masażyk nóżkami do brzuszka i głupie miny stroilam,a ta fuuuuuuuu,a kiedyś to takie ciśnienie miała,że jak z przewijaka poleciało to całe wyrko obsrajtała czyli na jakieś 50cm poleciałoooooooooooooooo