Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
maj 2007 Belchatow SUPER moze tez bym sie zalapala heh
moj mnie jeszcze nie obsral, ale siura wszedzie, mnie czasem oszczedza ale sobie nie popusci
ostatnie atrakcje - nasiural sobie za glowe a przy okazji do ucha, a ostatnio na klate i do oczu
a potem jeszcze pretensja jakby ja mu to zrobila 8)
maj 2007, kurcze to juz beda niezle zasuwac nasze dzieciaki, ale fajnie ;D
a moj sie dzisiaj osral po pachy...........rano sie dziwilam, czemu on juz nie chce spac, biore go na rece, a on na spioszku m z tylu wielka plame hehe
Biedronka - super dziewczyny - ewa - jest śliczna
kasiaczek - dobre z tym uchem i okiem ;D ;D,
agatatje- mój takie zawsze robi ( bo robi raz na 3- 5 dni) - to się tam sporo nazbiera ;D
Hej Dziewczyny.
Czy wyjeżdżacie na wakacje z maluszkami??
My się wybieramy w drugiej połowie na Mazury. Straznie mi się chce wyjechać, straszne a najchetniej nad morze...może w sierpniu pojedziemy gdzieć na jakąś grecka wyspę...ale jeszcze mam stracha...
kasiaczek - tak kupiłam -ale mój lubi tylko chodzic w tym nosidełku w pozycji "twarzą do przodu" - więc całość nosidełka zdemontowałam i czasami tak chodzimy. Więc nie doradzę ci tak do końca, gdyż to jest sprawa indywidualna danego dziecka. Mój tak średnio lubi ( w innych ułożeniach po 1 minucie płacze). Na długie spacerki z nim nie chodzę - za słaby kręgosłup - może za miesiąc?