reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a ja czekam na decyzje męza czy weżmie urlop z pracy,
jak tak to bede chciała jechac do Jarosławca nad morze na dwa tygodnie,
jak nie z nim to pojedziemy we dwie, troszke cięzko bedzie pokonac trase,samej ale czego
sie nie robi dla jodu i planuje drugą połowe sierpnia bo od wrzesnia chce do pracy wrócić.

reklama
Kropecka superowe fotki. My też mamy woodstoki zaliczone ;) ale już więcej nie pojadę, wydaje mi się że co rok jest gorzej- albo to ja się starzeje ;)
My za to z roku na rok odkladaliśmy wyjazd do Bolkowa
http://www.rockmetal.pl/relacje/bolkow-99.html a w tym roku raczej się nie uda :p
Tak wogóle to muszę się przyznać, że jakoś tak zmamiałam ;) na początku jak byłam w ciąży to się cieszyłam że Amelka będzie miała fajnych rodziców. A ja ostatnio zrobiłam się taka jakaś dupiata :p Kupiłam sobie jakieś kiecki, bluzki który w tamtym roku w życiu bym nie zalożyła :p włosy obciełam i z czarnych zrobiłam blond pasemka. Wczoraj mijał mnie kumpel na rowerze i nawet się nie zatrzymał, on poprostu mnie nie poznał ......... :p
Także stwierdziłam że trochę przesadziłam i trzeba wrócić do korzeni hahha
Na wakacje wyjeżdżamy pod Kraków, do rodziny męża . Tam mamy osobny pokój z osobnym wejściem itd. Zamierzamy tam być do bólu w sierpniu :)
A jutro rano wyjeźdżamy tam na weekend :) zobaczymy jak sprawuje się Amelka :)

ja to sobie zawsze obiecywalam, ze jak bede mama to i tak nie przestane chodzic na obcasach
buehehehehehehehehehbuhahahahahahahha jasne kurde
tez chyba zmamialam w takim razie, bo jakos 4 godzinny spacer po zoo w szpilkach nie lezy w granicach moich mozliwosci.......coz, trampki tez sa sexy ;D

ja nadal chodze w koturnach :) - jakos chudsza taka jestem w nich

Ewe patrze sobie na twój post i myślę kurde nową majówke mamy - o i ma całkiem podobną córeczkę do Ewe26 a potem patrzę a to ty hehe ;D ;D ;D ;D

PS. ja nie mam w ogóle w czym chodzić wiec mam problem z głowy

reklama
Do góry