Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kropecka niezly pomysl z kartakim,a takie spotkania sa super,laski sie znaja,tyle o sobie wiedza i jak w realu sie spotkaja to jest tak luzacko i milo,kazda ma podobne odczucia ;D ;D ;D
Fajnie by bylo was wszystkie zobaczyc w jednym miejscu,tutaj na BB to jak jedna wielka rodzina,dosc ze sie czlowiek uzalezmnia od forum,poznaje tak fajne dziewczyny i czlowiek czuje sie jak by nalezal do jednej wielkie rodziny
kasiaczek mam nadzieję, że uda się tak zorganizować żebyśmy wszystkie mogły się spotkać
Moja Karolinka za kilka minut odjeżdża pociągiem nad morze z moją mamą. Normalnie czuję jakby ona była już nastolatką i sama jechała na wakacje... Kurcze, tak trochę smutno... Będzie mi jej brakowało, choć ostatnio czasami miałam już dość tej jej paplaniny cały czas, bo jej się buzia prawie wcale nie zamyka