reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a my jedziemy na poczatku tygodnia do Polandu i jak nie spadnie temperatura to bedziemy musieli jechac w nocy bo inaczej to sie maly ugotuje w aucie.....na szczescie dzisiaj nawet troche chlodno bylo
myslalam, zeby leciec samolotem, bo wtedy bym miala klime cala droge.......ale na tanie linie lotnicze czeka sie po kilka godzin czasem na lotnisku, a okecie podobno zapchane, i tak dvpcia i tak pupcia

reklama
w najnowszym numerze "Dziecka" jest artykuł o spotkaniu sie forumowiczek na zlocie :) juz sie naszego zlotu doczekac nie moge :) tam kazde dziecko dostalo koszulke , dziewczynki w niebieskim a chlopcy pomaranczowym kolorze i na koszulkach wydruukowane byly nicki dziewczyn z forum i imiona dzieci. fajny pomysl :) a i jeszcze jeden . dziewczyny na pierwsze urodziny kazdego z dzieci wyslaly kazda pocztowke z zyczeniami. i tak kazde dziecko dostalo ponad 40 pocztowek od forumowych "cioc" :)

abryz też tak myślałam, że to będzie jak zlot czarownic ;) tylko żebyśmy wyglądały jak czarownice to musiałby być zlot teraz po tych nieprzespanych nockach :laugh:

ja tez kropecka czytałam ten artykuł i tez sobie o nas pomyslałam -starsznie bym już chciała się spotkać. Ale chyba będzie najśmieszniej jak sobie będziemy nickami mówic a nie imionami bo ja wiem że ty jestes marta ale np. dla mnie jestes Kropecka ;D ;D ;D i to samo z resztą. Super pomysł z tymi pocztówkami - fajowa pamiatka

no to w przyszłym roku zaczynamy wysyłać widokówki zaczynając od Mirka a kończąc na Marysieńce

ile nas jest??????

reklama
Ja też, ja też czytałam :)
Nawet wyślę moje dziecko na okładkę, lepiej żeby wybrali Amelkę , w przeciwnym wypadku biada im .... :) - tak powiedział dumny tatuś ;)

Do góry