reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

wiecie cio moj to jest maly kombinatorek heh
jesli chodzi o wycie to raczej nie wyje bez powodu jesli oczywiscie ma wszystko co chce ;D
no a co do wycia moj maly jak zaczyna byc spiacy to strasznie marudzi zali sie ze hooho to znaczy u niego prosze mnie zawinac i przytulac az nie zasne, no i jak biore kruszynke zawinieta na raczki to zaczyna sie drzec jak szalony i wykrecac jak tylko umie a ja glupia na poczatku uspokajalam go smoka kolysanie itp, ale ostatnio mowie a rycz sobie w koncu nic Ci nie jest i trzymalalm go na rekach patrzac jak sie wydziera heh a po minucie maly sie uspokoil i patrzy zdziwiony czemu nikt go nie tulka ani nie uspokaja myslalam ze zjade, i teraz powoli sie uczy ze jak idziemy spac i on krzyczy to nie ma tulkania ani smoka i spiewania heh NARAZIE DZIALA IGNORANCJA ;D ;D ;D KULE TAKIE MALE GOWIENKO A WIE JAK LUDZI W KONIA ROBIC

reklama
cwaniak mały - może to na moja poskutkuje - musze spóbowac - ja moją uczę spac w łożeczku... kiepsko mi to wychodzi bo się frania zaraz budzi jak ją tam położe a w wózku sobie śpi elegancko - kurna co ja zrobię jak z wózka wyrosnie??????????

Głuszek, z tym wyrośnięciem to nie ma żartów. Jakub już się nie mieści w nosidełku. Wożę go w wyłożonej rożkiem płaskiej spacerówce. Jak będzie tak rósł, to w spacerówce jego nogi będą się ciągnęły po glebie :-)

reklama
Kate, raczej niemożliwe. Moja ma 70cm, a zimą trzeba dziecko ubrać w kombinezon i grubą czapę (sam pompon ma z 10cm ;D ;D ;D). Ja na gondolkę nie mam co liczyć. Mogłam kupić taczkę ;)

Do góry