reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

kropecka zanim te gówna wejdą to Twój Mężulek wiek przekroczy i i tak go nie wezmą,także don't worry...mój lilith też jest przeniesiony do rezerwy z okazji żywiciela rodziny takze luz,zreszta już mu czas mija,więc i tak go nie wezmą..
ale mam sprawde dziewoje...co mam kupic siostrze mojej lubej z okazji obrony pracy mgr??znaczy już obroniła...
teraz tak albo coś śmiesznego,albo poważnego..na smieszne coś znajdę,a na poważne nie mam pomysłó...na szczęście na obronę dostała taka kostkę do gry,tylko większa z pozycjami seksualnymi,co by sobie pograc dla rozładowania stresu przed examem mogła albo pościskac w kieszeni,ale teraz to chyba coś by wypadało poważniejszego no nie???

reklama
Biedronka trudno powiedzieć, ja akurat pracowałam w agencji reklamowej i u nas najczęściej klienci zamawiali 100 wizytówek z tym magistrem a do tego kupowali elegancki wizytownik
Ale nie wiem czy to fajne, zależy jaka ta kuzynka... bo mi się nie podoba taki prezent
Taki mój pomysł :baffled:

A mojemu gorzej bo jak sie dzis okazało zginął portfel z wszystkimi dokumentami, kartą, prawem jazdy itd...wrrr! Mam nadzieje ze moze jeszcze ktos odesle...

Ostatnio nie miałam czasu przeczytać tego wątku - kurcze ile stron!
Od razu widać, że parę osób wróciło ;-)

Kropecka - gratuluję zdjęcia!
Ja wam się nie chwaliłam, bo zaraz po porodzie nie zaglądałam na BB.
Jak byłam jeszcze w szpitalu po porodzie to przyszła kobieta z Dziennika Zachodniego i 6 paniom wraz z dzidziami (w tym nam) zrobiła zdjęcie i napisała kilka słów. Ania urodziła się 19 maja, ona przyszła 20 maja. A ten artykuł ukazała sie w specjalnym dodatku z okazji Dnia Matki.
Dużo osób mi potem mówiło, że mnie widziało w gazecie (w tym moi uczniowie), a ja tam kiepsko wyszłam.

Co do spacerkó to moja Ania od początku uwielbia spacerki. Jest tylko jeden warunek - muszę być cały czas w ruchu - nie ma mowy o żadnym siedzeniu za ławeczce w parku - od razu sie budzi. W sklepach to się muszę spieszyć, bo jak za długo o sie zaczyna denerwować. Ale wszyscy mi mówią jakie to spokojne dziecko! Niestety krótko śpi - max. 0,5 h. Obojetnie jak długo chodzę.

reklama
Do góry