reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

a+t+ no prosze jaki talen i na tylu instrumentach grasz
Ja kiedys chcialam isc do szkoly muzycznej nauczyc sie grac na gitarze,ale niestety koles powiedzial,ze nie ma sluchu,pajac:wściekła/y: bo za pierwszym razem nie poglam wyklaska rytmu,hahaha,przyszlam do domu z palczem jak dziecko i mowie jak nie mam sluchu jak od dwoch lat juz chodze na kolko taneczne.buuu i juz nigdy wiecej nie sprobowala,sam sie chcialam uczyc,ale ciezko bylo

a ta kiecke miala niezla:laugh2: :no: :laugh2:

reklama
Ja umiem grać na pianinie i gitarze ale jestem samoukiem. Chodziłam do przedszkola artystycznego i tam "zaraziłam" się muzyką:-).
Niestety rodzice nie chcieli mnie zapisać do szkoły muzycznej, na otarcie łez tata kupił mi keyboarda, żebym mogła sobie grać. A teraz na nim grywam mojej Ani. Fajna sprawa móc zaśpiewać i zagrać dziecku samemu a ono słucha.
Zawsze chciałam nauczyć się gry na skrzypcach ale nie udało mi się to.

To ja już tv nie oglądam od prawie 2 tyg. :-( Od kiedy się przeprowadziliśmy jeszcze nie ustawili nam anteny cyfry+ :-( :-( :-( Trochę mi tego brakuje czasami, ale ogólnie nie jest tak źle.
Dzięki głuszek za ten link przynajmniej mogłam zobaczyć jak Liszowska wyglądała :-)
a+t+? super, że masz taki talent muzyczny. Ja chyba Karolinkę poślę do szkoły muzycznej, bo ona uwielbia śpiewać i tańczyć i nawet ma do tego słuch :-)

a ja uważam, że Liszowska wyglądała tak sobie, mam wrażenie że jest strasznie ciężka, że ten jej partner padnie jak będzie musiał ją podnieść ;-) taka wielka baba :confused:
a z papierosami to nie mam problemu, bo nigdy nie paliłam, nigdy nawet nie mialam papierosa w ustach :-) nie ciągnęło mnie do tego, właściwie to nienawidzę dymu tytoniowego, mój ojciec pali za wszystkich w rodzinie, ale teraz jak przyjeżdżamy do domu, to ucieka na balkon, żeby wnusi nie truć ;-)

moj Maciek jest po szkole muzycznej (podstawowce) bo jego tata jest po Akademi Muzycznej. Wiktor też najprawdopodobniej bedzie wyslany do muzycznej.

ola 0 ciekawa jestem czy twój maż tez uwaza ze Liszowska to wielka baba. Co sie pytam jakiego faceta - to KAŻDY mówi że taka figura im się BARDZO podoba. No cóż... zawsze to jakieś pocieszenie :)

reklama
Do góry