reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Plotki, ploteczki, pogaduszki...

reklama
Abryz od tego można jeszcze większego doła załapać, że tacy ludzie w Polsce startują do pełnienia funkcji publicznych. Przecież ten pan wygląda jakby skończył szkołe specjalną, a nie zawodówkę samochodową:/

Ale swoją drogą pewności siebie można mu pozazdrościć:):):)

abryz, ło matko... co za gość - nie dość że wszystkowiedzący, to jeszcze wszystko mówi po 3 razy (bo oni są, bo są oni, bo są...) ;) i czyta ledwo ledwo... i o ironio reprezentuje Podlasie XXI wieku - a wygląda na lata 60-te wieku poprzedniego w tym twarzowym sweterku...

teraz tak sobie myślę że Marysi tez podano w szpitalu ze 3 x szytuczne mleko by byla głodna a ja mialam jeszcze trochę za mało pokarmu. Moze to to wywoałało alergie????

Głuszku trudno powiedzieć, przecież ja my się rodziłyśmy też w szpitalach wszystkie dzieci byly dokarmiane sztucznym i alegrii nie bylo, przynajmniej nie na taką skalę jak to jest teraz

Moja nie była dokarmiana jak była malutka, a i tak ma alergię. A ani ja ani mąż nie mamy żadnych uczuleń. Jedynie mój brat miał skazę jako dziecko- na szczęście z tego wyrósł i nie ma teraz innych alergii.

reklama
Do góry