reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Po drugiej stronie Brzuszka - zdjęcia Sierpniowych maluszków!!! :)

reklama
All me, Amelka jest słodka ! :-)

Patrycial, śliczny brzdąc ! słodko się uśmiecha :-)

Ewelinka, Piotruś robi duże postępy ! :-)

Kubuś też się śmieje na głos ale trzeba się trochę nagimnastykować żeby go rozśmieszyć :happy2:

Moja Gosia i jej aktualne trzymanie glowki :)
jir6.jpg

Grinula bardzo ładnie główkę trzyma moim zdaniem! Spóźnione wszystkiego najlepszego dla Jasia!

reklama
Grinula, świetnie !:-) a jak z trzymaniem w pionie ? Mój w pionie zaczyna trzymać ale strasznie mu się ta główka jeszcze chwieje.. a dużo jeszcze rehabilitacji przed wami? ja nie wiem, czy u mnie to nie będzie tak, że mi raz czy dwa pokażą jak to wygląda i będę musiała sama z nim w domu ćwiczyć ..

Do góry