Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Nigdy nie sprawdzałam dokladnie kiedy mialam owulacje, jedyne co to moge spojrzac na to co mam w kalendarzyku czyli 18 dzien cyklu, czyli jutro minie 10 od ewentualnego zapłodnienia, czyli jutro koge testowac?10-14 dni od owulacji
Na tak wczesnym etapie najlepiej jest kupić w aptece test który robi się z krwiNigdy nie sprawdzałam dokladnie kiedy mialam owulacje, jedyne co to moge spojrzac na to co mam w kalendarzyku czyli 18 dzien cyklu, czyli jutro minie 10 od ewentualnego zapłodnienia, czyli jutro koge testowac?
Może wyjść pozytywny aczkolwiek jak będzie negatywny to nie znaczy że nie jesteś w ciąży skoro nie wiesz kiedy była owulacjaNigdy nie sprawdzałam dokladnie kiedy mialam owulacje, jedyne co to moge spojrzac na to co mam w kalendarzyku czyli 18 dzien cyklu, czyli jutro minie 10 od ewentualnego zapłodnienia, czyli jutro koge testowac?