• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Po transferze

Ola9876

Fanka BB :)
Mam pytanie, może głupie ale kto pyta nie błądzi.
Okres 8.10
Ovitrelle 18.10
Transfer 25.10
Betę mam na 31
Rano jadę tylko na pobranie krwi, i mam czekać za telefonem. Jeśli kaza odstawić leki tzn że się udało? A jeśli rozpisza leki dalej to czekać cierpliwie do 6.11 na USG?

reklama
Ola, jesteś na cyklu sztucznym - prawda ? Wiec jesli beta w 6 dpt będzie pozytywna to jak najbardziej je będziesz brać bo leki bierze sie średnio do Ok 12 tc 🙂

Jesli rozpiszą leki na dalsza cześć to znaczy ze jest dobrze i czekasz CIERPLIWIE na USG 🙃najpierw aby sprawdzic czy pecherzyk jest w macicy
A potem pewnie kolejny termin aby sprawdzic czy jest serduszko

@Kasialucky skoro było Ovitrelle to żaden cykl sztuczny.
31.10 beta wcale może jeszcze nie wyjść. A jak wyjdzie to nie wiadomo czy to Ovittelle jeszcze dziala czy może ciąża. Więc dla mnie to trochę dziwne,że nasz ją robić tak wwcześnie.Ale podejrzewam, że masz tych weryfikacji więcej.

@Kasialucky skoro było Ovitrelle to żaden cykl sztuczny.
31.10 beta wcale może jeszcze nie wyjść. A jak wyjdzie to nie wiadomo czy to Ovittelle jeszcze dziala czy może ciąża. Więc dla mnie to trochę dziwne,że nasz ją robić tak wwcześnie.Ale podejrzewam, że masz tych weryfikacji więcej.
Zupełnie nie wyłapałam w poście o ovitrelle ale to moze dlatego ze z Ola od kilku dni pisze prywatnie
I ubzdurało mi sie ze jest na sztucznym tak jak ja 😁

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry