reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Po Wczesnym Poronieniu - Kiedy Można Znowu Się Starać?

No tak, wszystkim się łatwo mówi - to była ciąża biochemiczna, nic tam przecież nie było, to się zdarza często, to zwykły okres.
A niech oni wszyscy tego doświadczą, to zobaczą, że już tak gadać nie będą. Ja nigdy o tym nie zapomnę. Mogłam mieć kruszynkę i ją czuć. Jeszcze w moim przypadku, to by była pierwsza, tak bardzo wyczekiwana. Nie zapomnę o niej nigdy. To jest takie same uczycie jak śmierć osoby. Ja to wszystko czułam, jak zaczyna się zmieniać moje ciało. Potem plamienie i to uczucie znikło. Kto to przeżył to wie o czym mówię.

Ostatnia edycja:
reklama
DOKLADNIE TAK Sony!! Trafilas w samo sedno swoja wypowuedzia!!

Ale zycie toczy sie dalej i trzeba na nowo walczyc o szczescie swoje... Ja walcze, bo wiemy,ze chcemy dziecko i czekamy na ten nasz malutki cud!

U mnie dzis tempka cos ruszyla do gory!!! Ciekawe jak bedzie jutro? MOze to wreszcie jakis poczatek owulacji, czyli,ze wracaloby u mnie wszystko na miejsce:) A to najwazniejsze!!!!

:) Dla mnie najwazniejsze w tym cyklu jest to,zeby on wrocil do normy,zebym wiedziala,ze owulacja sie pojawila,ze wszystko zaczyna grac. NIe nastawiam sie na ciaze od razu! Choc tez byloby fajnie:)) Niech wszystko wroci do normy wpierw!

Hej! MOja temp utrzymuje sie poki co w gorze,wiec licze na to,ze faktycznie owu byla i teraz tylko czekac w ktora strone zakonczy sie ten cykl...I rozpocznie sie nowy-juz normalny -mam nadzieje!!
A mnie bardzo boli i kluje podbrzusze.Nigdy tak nie mialam,nie wiem przez co to...:/
Sony, a jakies masci masz na te swedzenia?

reklama
No ja wyczytałam, że tego oleju z wiesiołka to nie można brać w ciąży. Więc pewnie przed owulacją też będę musiała odstawić, ale to za ok miesiąc. A może Ci już Gujazyl nie będzie potrzebny.

Do góry