13 lipca włożenie penisa bez wytrysku, 15 lipca miesiączka 3dni obfite 3 plamienie, 25 lipca krew na papierze świeża, 26-28 lipca różowe płomienie (miałam w tym czasie też swędzenie pochwy), 2 sierpnia beta hcg z krwi <1,2ml czyli 20 dni po stosunku, testów zrobiłam z moczu dużo bo od 21.7 do 10.8 wszystkie minus. Dodam, że bardzo nie chcę tej ciąży. Czy jest jakieś ryzyko? Miesiączkę mam mieć za 3 dni, a ja póki co nie czuje żadnych objawów jej przyjścia poza powiększeniem piersi.
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Zrobił to na chwilę bez mojej tak naprawdę zgody. Nie wiem co ten komentarz miał wnieść?To moze nie pozwalaj na wsadzanie bez gumki?
Lady Loka
Poczytaj te tematy, które podlinkowalam wyżej.Zrobił to na chwilę bez mojej tak naprawdę zgody. Nie wiem co ten komentarz miał wnieść?
loumarie
Zrobił to na chwilę bez mojej tak naprawdę zgody. Nie wiem co ten komentarz miał wnieść?
? To kopnij gościa w zadek.
Cudze życzenia dotyczące tego czy w seksie wolimy się zabezpieczać czy nie, trzeba respektować. Jeśli facet tego nie rozumie, to znaczy, że się nie nadaje do związku.