• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

podejrzenie ciąży

Hej dziewczyny. współżyłam z moim chłopakiem 3 stycznia o 5 stycznia bez prezerwatywy, wtedy miała owulację od tamtej pory chce mi się wymiotowac boli mnie czasami głowa i górną część brzucha. Wczoraj mi się skończyła owulacja i dalej męczą mnie te same objawy. Czy to są objawy ciąży? Bardzo się boje tego.

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny. współżyłam z moim chłopakiem 3 stycznia o 5 stycznia bez prezerwatywy, wtedy miała owulację od tamtej pory chce mi się wymiotowac boli mnie czasami głowa i górną część brzucha. Wczoraj mi się skończyła owulacja i dalej męczą mnie te same objawy. Czy to są objawy ciąży?
Masz 6 dniową owulacje? 🤔
Zadziwiają mnie niektóre posty.

Pomijając już wyliczenia owulacji, polecam zrobić po prostu test. Z objawów nie wywróżymy nic.
Testy można kupić w Rossmanie, aptece, hipermarkecie, przez internet.

Hej dziewczyny. współżyłam z moim chłopakiem 3 stycznia o 5 stycznia bez prezerwatywy, wtedy miała owulację od tamtej pory chce mi się wymiotowac boli mnie czasami głowa i górną część brzucha. Wczoraj mi się skończyła owulacja i dalej męczą mnie te same objawy. Czy to są objawy ciąży? Bardzo się boje tego.
Jak mozesz miec objawy ciazy od razu po stosunku? 🫣 inplantacja nastepuje 8-10 dni po owulacji i po tym czasie moga zaczynac sie jakies objawy ciazy, nie wczesniej. Zrob po protu test w tym czasie i bedziesz wiedziec

reklama
Jeśli się nie zabezpieczasz i to w dodatku w owulację to jest szansa na ciążę. Poczekaj na okres. Jak Ci się będzie spóźniał to zrób test

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry