reklama
My postanowiliśmy zrobić sobie niespodziankę i płeć dziecka poznamy dopiero podczas porodu Sprawia to trochę problemów,bo nie możemy kupować ciuszków typowo dla dziewczynek lub chłopców,ale to nic. Kolory, zabawki czy środki pielęgnacyjne nie potrzebują płci :-)
heh...ja w pierwszej ciąży od razu wiedziałąm, że dziewczynka. w drugiej chciałam dla męza chłopca, choc mialam poczucie, ze wole dziewczynkę, ze chłopaka nie ogarne i jest druga dziewczynka. w pierwszej i drugiej plec znalismy bardzo szybko, ok 12-14 tyg.
polakmatka
Początkująca w BB
słyszałam, że wysokość brzucha w ciąży może wskazywać na płeć, sprawdziło się to Wam?
A ja bede miała dziewczynke DOwiedziałam się w 12 tygodniu i tak do dzis dnia utrzymuje sie Mała Julia ) pytałam 5 razy czy aby napewno zanim kupiłam różowe ciuszki i wyprawke dla maleństwa )
W mojej rodzinie są praktycznie sami chłopcy a dokładnie 23 kuzynów, 2 bratanków teraz jeszcze zona kuzyna urodzi chlopca na dniach i mam tylko 3 kuzynki haha;D Wiec musiałam przerwać tą chłopięcą passe ;p
W mojej rodzinie są praktycznie sami chłopcy a dokładnie 23 kuzynów, 2 bratanków teraz jeszcze zona kuzyna urodzi chlopca na dniach i mam tylko 3 kuzynki haha;D Wiec musiałam przerwać tą chłopięcą passe ;p
reklama
Anna Orłowska
Aktywna w BB
Ja od początku ciąży czułam że to chłopczyk i wszyscy mi tak mówili bo nic się nie zmieniłam, wogóle nie ciągło mnie do słodkiego wręcz przeciwnie, miałam straszne mdłości i wymioty tak jak moja mama przy moim bracie, fatalnie się czułam no i na połówkowym usg wyszło że to chłopak przy każdym usg pokazuje swojego siuraka więc będzie Mikołaj za półtorej miesiąca