Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam z synkiem u fizjo, mały jest w stanie wytrzymać tak przez około minutę, a fizjo stwierdził ze to tragedia, ze powinien tak przynajmniej 5 min wytrzymać bez problemu.. i się trochę załamałam, próbowałam wyszperać coś w Google ale niestety nic o „czasie” nie znalazłamWogóle nie musi wytrzymać. W tym wieku dopiero dzieci próbują osiągnąć tą umiejętność![]()
Nie poszłabym do tego fizjo drugi razByłam z synkiem u fizjo, mały jest w stanie wytrzymać tak przez około minutę, a fizjo stwierdził ze to tragedia, ze powinien tak przynajmniej 5 min wytrzymać bez problemu.. i się trochę załamałam, próbowałam wyszperać coś w Google ale niestety nic o „czasie” nie znalazłam
Maly ma słabe napięcie centralne, niechętnie leżał na brzuszku i kontrolnie poszliśmyA w jakim celu wizyta u fizjoterapeuty?
Kazał wysuwać łokcie do linii barków, przy obrocie z pleców na brzuch czekać aż mały przyciągnie brodę do klatki piersiowej, nosic w pozycji „asymetrycznej” z wysuniętą ręką i to tyle. Całą wizytę słuchałam jak to ze wszystkim jest tragicznie.. „słaby brzuch”, „ oj mały brzuch masz jak stary dziadek co piwska się napił”, a na koniec skwitował ze jest opóźniony psychomotorowo o 3 tyg.. myślałam ze się porycze… to był fizjo pracujący głównie vojtąNie poszłabym do tego fizjo drugi razsorry, ale ja jako fizjoterapeutka nie powiedziałabym czegoś takiego. Raz, że dziecko ma swoje tempo rozwoju, a dwa po prostu doradziłabym Ci co mogłabyś zrobić. Ten fizjo doradzil Ci chociaż coś? Jakieś ćwiczenia czy coś?
Ja mam wizyty u fizjo za sobą i ...Kazał wysuwać łokcie do linii barków, przy obrocie z pleców na brzuch czekać aż mały przyciągnie brodę do klatki piersiowej, nosic w pozycji „asymetrycznej” z wysuniętą ręką i to tyle. Całą wizytę słuchałam jak to ze wszystkim jest tragicznie.. „słaby brzuch”, „ oj mały brzuch masz jak stary dziadek co piwska się napił”, a na koniec skwitował ze jest opóźniony psychomotorowo o 3 tyg.. myślałam ze się porycze… to był fizjo pracujący głównie vojtą
Współczuję, że trafiłaś na takiego fizjo. Aczkolwiek dobrze ze poszłaś na kontrolę, ale ja bym na Twoim miejscu poszukala kogoś innego, logos kto będzie się odzywał normalnie. Jaki czlowiek może się tak odezwać. "Brzuch masz jak stary dziadek co piwska się napil" No po prostu to bezczelne jest.Kazał wysuwać łokcie do linii barków, przy obrocie z pleców na brzuch czekać aż mały przyciągnie brodę do klatki piersiowej, nosic w pozycji „asymetrycznej” z wysuniętą ręką i to tyle. Całą wizytę słuchałam jak to ze wszystkim jest tragicznie.. „słaby brzuch”, „ oj mały brzuch masz jak stary dziadek co piwska się napił”, a na koniec skwitował ze jest opóźniony psychomotorowo o 3 tyg.. myślałam ze się porycze… to był fizjo pracujący głównie vojtą