• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Podstawowe badania ginekologiczne

Jezu 400 zł za wizytę u gina? 😳
Do tego jeszcze można doliczyć pobranie cytologii co roku i jebnie do 450 zł spokojnie.
Ja prowadziłam ciąże prywatnie (wizyta 200 zł w tym badanie usg przez powłoki brzuszne i dopochwowo przez jednego z najlepszych lekarzy w okolicy), ale jakbym miała płacić 400 zł (wizyt w ciąży miałam łącznie 12) to bym zabuliła 4800 zł zamiast 2400zl 😨

reklama
Ja bym na Twoim miejscu odłożyła te 400 zł, jeśli to wydatek na raz jest zbyt duzy, co miałabym pewność, ze wszystko jest w jak najlepszym porządku.

Jezu 400 zł za wizytę u gina? 😳
Do tego jeszcze można doliczyć pobranie cytologii co roku i jebnie do 450 zł spokojnie.
Ja prowadziłam ciąże prywatnie (wizyta 200 zł w tym badanie usg przez powłoki brzuszne i dopochwowo przez jednego z najlepszych lekarzy w okolicy), ale jakbym miała płacić 400 zł (wizyt w ciąży miałam łącznie 12) to bym zabuliła 4800 zł zamiast 2400zl 😨
Masakrycznie drogo, a najlepsze że to nie jest „najdroższy” lekarz, tylko takie ceny u mnie to „normalka”... pójdę na samo usg i powie czy dzieje się coś czy nie.. No chyba ze za powiedzenie tego tez sobie zażyczy +100 😂

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry